Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΜεγάλη συμμετοχή και σημαντικές παρουσιάσεις στο 5ο Συνέδριο IMIC
Selling Destination, Venues, and Services

Μεγάλη συμμετοχή και σημαντικές παρουσιάσεις στο 5ο Συνέδριο IMIC

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 200 συνέδρων από όλες τις γωνιές της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 4-5 Φεβρουαρίου, στη νέα αίθουσα της Αθηναϊδας, το 5ο Διεθνές Συνέδριο IMIC με θέμα “Πουλώντας” Προορισμούς, Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων και Υπηρεσίες: Οι Προσδοκίες των…

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 200 συνέδρων από όλες τις γωνιές της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 4-5 Φεβρουαρίου, στη<...> νέα αίθουσα της Αθηναϊδας, το 5ο Διεθνές Συνέδριο IMIC με θέμα “Πουλώντας” Προορισμούς, Χώρους Φιλοξενίας Εκδηλώσεων και Υπηρεσίες: Οι Προσδοκίες των Προμηθευτών και οι Απαιτήσεις των Πελατών”.

Το φετινό βραβείο IMIC–SITE Award of Excellence -που έχουν καθιερώσει το ελληνικό παράρτημα του SITE (Society of Incentives and Travel Ececutives) και το IMIC-, απονεμήθηκε, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του συνεδρίου, στον Πρόεδρο και Ιδρυτή των εκθέσεων xenia, κο Τάσο Κούμανη ως αναγνώριση της συμβολής του στην ανάπτυξη των εκθέσεων αλλά και του ελληνικού τουρισμού γενκότερα.

Οι παρουσιάσεις του IMIC 2009 αξιολογήθηκαν με ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες ενώ το ενδιαφέρον κορυφώθηκε στην πιο «ζωντανή» και διαδραστική ενότητα του συνεδρίου με ομιλητές τον ειδικό σε θέματα τουριστικού μάρκετινγκ, Δρ. Δημήτρη Κούτουλα και το Γενικό Διευθυντή του ΣΕΤΕ, Γιώργο Δρακόπουλο με θέματα Η «επανάσταση του αυτονόητου» στην ελληνική τουριστική πολιτική και Τουριστική Ανάπτυξη χωρίς μεθοδολογικές προσεγγίσεις, αλλά με πολλή διαχείριση και καθόλου όραμα – Μια πρόταση-πρόσκληση σε διάλογο για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού αντίστοιχα.

Στην ενότητα «Destination Marketing & Branding Workshop» της δεύτερης μέρας, εκτός από τις περιπτώσεις της Μήλου και της Λακωνίας που είχαν αρχικά ανακοινωθεί για μελέτη και προβληματισμό, συζητήθηκαν επίσης μετά από πρόταση συμμετεχόντων και οι περιπτώσεις των: Λέσβου, Δράμας και Εύβοιας.

To IMIC 2009 υποστηρίχθηκε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης, την Alpha Bank, τη Διεθνή Έκθεση IMEX, τον Πολυχώρο Αθηναϊς, την ATExcelixi, το Royal Olympic, την Podimatas Audiovisual, την Conference Interpreters, τη Magic Happens, την Pressious Arvanitidis και τη Heliowebs. Επίσημος αερομεταφορέας του συνεδρίου ήταν για μια ακόμη χρονιά η Aegean Airlines.

Υποστηρικτές του συνεδρίου ήταν επίσης o Δήμος Αθηναίων και το Athens Convention Bureau και το SITE Greece. Το συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ και των περισσοτέρων φορέων του τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024