Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΠροσπάθεια της Αγίας Νάπα να αποκαταστήσει το όνομα της ως τουριστικός προορισμός

Προσπάθεια της Αγίας Νάπα να αποκαταστήσει το όνομα της ως τουριστικός προορισμός

Με στόχο την προσέλκυση οικογενειακού και ποιοτικού τουρισμού η Κύπρος καλωσορίζει το ετήσιο συνέδριο για τα διευθυντικά του στελέχη από όλη την Ευρώπη του Thomas Cook που ξεκινά σήμερα και […]

Με στόχο την προσέλκυση οικογενειακού και ποιοτικού τουρισμού η Κύπρος καλωσορίζει το ετήσιο συνέδριο<...> για τα διευθυντικά του στελέχη από όλη την Ευρώπη του Thomas Cook που ξεκινά σήμερα και θα γίνει για πρώτη φορά στο νησί.

Στα τοπικά έντυπα το συνέδριο χαρακτηρίστηκε από τους τουριστικούς επαγγελματίες της περιοχής ως ένα από τα πλέον σημαντικά, που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, μιας και τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία. Μετά από επίμονες προσπάθειες ο Thomas Cook αποφάσισε να το πραγματοποιήσει στην Κύπρο και μάλιστα στην Αγία Νάπα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τονίσει το ενδιαφέρον του προς την Κύπρο και την αμέριστη εμπιστοσύνη της προς την Αγία Νάπα.

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων Αγίας Νάπας και Πρωταρά, Λάκης Αβρααμίδης, δήλωσε ότι το συγκρότημα “Thomas Cook” θεωρείται από τους μεγαλύτερους διοργανωτές ταξιδιών στην Ευρώπη. “Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα ανώτερα και ανώτατα διευθυντικά στελέχη όλων των εταιρειών του συγκροτήματος (τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιέρες, ξενοδοχεία) θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στην Κύπρο”, τόνισε ο κ. Αβρααμίδης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι προσπάθειες έγιναν από τον ΠΑΣΥΞΕ, τον Δήμο Αγίας Νάπας, αλλά και μέσω προσωπικών επαφών και γνωριμιών με διευθυντικά στελέχη της εταιρίας. “Το σημαντικότερο είναι ότι το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη που έχει ο τουριστικός αυτός Οργανισμός προς την περιοχή αυτή, ιδίως μετά από τα αρνητικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή που επιλέγεται για ένα συνέδριο τόσο μεγάλης σημασίας”, επισήμανε ο κ. Αβρααμίδης. Η διοργάνωση του Συνεδρίου στην Αγία Νάπα επιδιώχθηκε στα πλαίσια των προσπαθειών για επαναφορά τού οικογενειακού και του συνεδριακού τουρισμού. “Γίνονται διάφορα ιδιωτικά συνέδρια στην περιοχή, όμως η διοργάνωση αυτή είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει η Αγία Νάπα, για να προωθήσει το συνεδριακό και οικογενειακό τουρισμό όλο το χρόνο, καθώς και τον τουρισμό ειδικού ενδιαφέροντος“.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024