Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΣτη Marbella της Ισπανίας το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού Υγείας

Στη Marbella της Ισπανίας το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού Υγείας

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνέδρων από όλο τον κόσμο ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες οι εργασίες του 2ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Τουρισμού Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου υπό […]

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνέδρων από όλο τον κόσμο ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες οι εργασίες του 2ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Τουρισμού Υγείας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου υπό την αιγίδα του Οργανισμού<…>Τουρισμού Κύπρου. Κύριοι ομιλητές κατά την εναρκτήρια τελετή ήταν ο κ. Αντώνης Μιχαηλίδης (υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού) και ο κ. Μάρκος Κυπριανού (Επίτροπος Υγείας της Ε.Ε.).

Οι οργανωτές του συνεδρίου φιλοξένησαν 119 «εταιρικούς αγοραστές» (από 89 οργανισμούς και 30 χώρες – περιοχή του Κόλπου, την Αφρική, την Ευρώπη, την Β. & Ν. Αμερική και την Ασία). Οι Αγοραστές ενημερώθηκαν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες των 96 Providers (από 35 χώρες). Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, κάθε Provider είχε 12 προγραμματισμένες συναντήσεις με Αγοραστές της επιλογής του (από κατάλογο με όλα τα στοιχεία των Αγοραστών, που είχε λάβει πριν την έναρξη του Συνεδρίου).

Το Συνέδριο (παράλληλα με τις one-to-one συναντήσεις) προέβλεπε και 18 παρουσιάσεις / workshops, από ειδήμονες με βαθιά γνώση του Τουρισμού Υγείας. Η γενική αισθηση και εντύπωση μεταξύ των συνέδρων ήταν ότι το Συνέδριο πέτυχε τους σκοπούς του και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους. Όλοι προβλέπουν ένα μεγαλύτερο και ακόμη πιό αποδοτικό Συνέδριο το 2008.

Αντίθετα με το πρώτο συνέδριο (Wiesbaden Γερμανίας, 2006), κατά το οποίο δεν συμμετείχαν Ελλήνες Providers, στο 2ο Συνέδριο στην Κύπρο, υπήρχαν δύο. Συγκεκριμένα ο Όμιλος Euromedica – με το νέο Γενικό Ιδιωτικό Νοσοκομείο Δωδεκανήσου – και το “Morphe” – Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής & Αισθητικής Ιατρικής (Medi Spa) – του γνωστού πλαστικού χειρουργού Δρ. Σπύρου Ιωαννίδη.

Επίσης, Έλληνας ήταν και ο Συμβουλος του συνεδρίου και φιλοξενούμενος παρουσιαστής workshop, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης – CEO της healthCare cybernetics.

Το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τουρισμού Υγείας θα πραγματοποιηθεί το 2008 στη Marbella της Ισπανίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024