Τελευταία νέα
Loading Events
Αρχική Εκδηλώσεις Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με επίκεντρο τη Βιομηχανία
  • This event has passed.

Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με επίκεντρο τη Βιομηχανία

Το σεμινάριο αειφόρου τουρισμού του GSTC παρέχει τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για τη βελτίωση των πρακτικών αειφορίας στα ταξίδια και τον τουρισμό.

Η νέα σειρά σεμιναρίων που πραγματοποιεί το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) δια ζώσης, στην Ελλάδα ξεκινάει με το Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με επίκεντρο την Βιομηχανία, στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2024, στην Αθήνα.

Σεμινάριο Αειφόρου Τουρισμού του GSTC με επίκεντρο τη Βιομηχανία 
  • Ημερομηνία: Φεβρουάριος 27-28, 2024
  • Τοποθεσία: Αθήνα
  • Γλώσσα: ελληνικά

Το σεμινάριο αειφόρου τουρισμού του GSTC παρέχει τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για τη βελτίωση των πρακτικών αειφορίας στα ταξίδια και τον τουρισμό. Η εκπαίδευση καλύπτει τα GSTC Κριτήρια, τα παγκόσμια πρότυπα για την αειφορία στα ταξίδια και τον τουρισμό, και παρέχει βέλτιστες πρακτικές για τις επιχειρήσεις και τους προορισμούς.

Με μια εις βάθος κατανόηση των GSTC Κριτηρίων, θα είστε σε θέση να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής πρακτικών αειφορίας για την επιχείρησή σας ή τον προορισμό σας και θα είστε έτοιμοι να αναπτύξετε εφαρμόσιμες πολιτικές και πρακτικές αειφόρου τουρισμού για τον οργανισμό σας.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

Το διήμερο σεμινάριο κατάρτισης πραγματοποιείται με φυσική παρουσία και συνδυάζει παρουσιάσεις από τον εκπαιδευτή, ομαδικές συζητήσεις και ασκήσεις με ευκαιρίες πρακτικής μάθησης, με έμφαση στις πρακτικές γνώσεις σχετικά με τα GSTC Κριτήρια Βιομηχανίας και απτά βήματα δράσης για την εφαρμογή των Κριτηρίων.

GSTC_Sustainable-Tourism-Course_Agenda_ST2402-GR-ATHENS

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ 


ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ 
Πιστοποιητικό Επαγγελματία Αειφόρου Τουρισμού του GSTC

Ολοκληρώνοντας αυτό το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα πληροίτε την απαίτηση εκπαίδευσης για την απόκτηση του GSTC Πιστοποιητικού Επαγγελματία στον Αειφόρο Τουρισμό.

Μόλις ολοκληρώσετε το σεμινάριο, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε την εξέταση κατάρτισης σχετικά με τον Αειφόρο Τουρισμό του GSTC. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται διαδικτυακά και θα έχετε 2 εβδομάδες μετά το σεμινάριο για να τις υποβάλετε. Εάν περάσετε τις εξετάσεις (απαιτείται 80% και άνω ποσοστό επιτυχίας), θα λάβετε το Πιστοποιητικό Επαγγελματία στον Αειφόρο Τουρισμό από το GSTC. Το πιστοποιητικό αποδεικνύει τις γνώσεις σας σχετικά με τα πρότυπα και τις πρακτικές του αειφόρου τουρισμού.

 Μάθετε περισσότερα για το Πιστοποιητικό Επαγγελματία Αειφόρου Τουρισμού του GSTC


GSTC Εκπαιδευτής

Δρ. Ιωάννης Παππάς, Διευθυντής για την περιοχή της Μεσογείου & Εκπαιδευτής, GSTC

Ioannis PappasΟ Δρ. Ιωάννης Παππάς, ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της GREEN EVOLUTION SA, είναι διευθυντής για την περιοχή της Μεσογείου του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC). Είναι μηχανολόγος μηχανικός, με διδακτορικό στην Εφαρμοσμένη Μηχανική, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους επιστημονικούς τομείς, με έμφαση στην αειφορία για τον τουρισμό, την ενεργειακή και περιβαλλοντική αποδοτικότητα σε υποδομές και κτίρια, τη συμβουλευτική σε θέματα τυποποίησης εταιρειών και τεχνολογικής εφαρμογής μεθοδολογιών προσαρμογής και μετριασμού του κλίματος, ESG, CSR και συμβουλευτική αειφορίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Είναι GSTC αξιολογητής για προορισμούς, σύμβουλος για πρότυπα πιστοποίησης αειφόρου τουρισμού, με έμφαση σε ξενοδοχεία, tour operators και προορισμούς, και εγκεκριμένος εκπαιδευτής για το GSTC. Ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά συνέδρια, σεμινάρια και διαδικτυακά σεμινάρια, μεταξύ άλλων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε κυβερνήσεις, πανεπιστήμια, GSTC, EBRD και Google.


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Κόστος Εγγραφής Σεμιναρίου
  • 355 US$ ανά άτομο

Τι περιλαμβάνεται

Ως μέρος της εγγραφής σας  για την παρακολούθηση του δια ζώσης σεμιναρίου, θα λάβετε:

  • Εκπαιδευτικό υλικό που θα σας χορηγηθεί πριν/μετά το σεμινάριο και Πιστοποιητικό Συμμετοχής που θα επιβεβαιώνει τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο
  • Παρακαλώ σημειώστε: Το τέλος για την εξέταση κατάρτισης σχετικά με τον αειφόρο τουρισμό του GSTC (75 US$ ανά άτομο) ΔΕΝ περιλαμβάνεται στο παραπάνω κόστος εγγραφής στο σεμινάριο. Εάν επιθυμείτε να δώσετε την εξέταση μετά το σεμινάριο, μπορείτε να επιλέξετε την πρόσθετη επιλογή “Εκπαίδευση + Εξέταση & Πιστοποιητικό” κατά την εγγραφή σας. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εγγραφείτε στις εξετάσεις κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το σεμινάριο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

Οργανωτής

Global Sustainable Tourism Council (GSTC)
Email:
info@gstcouncil.org
View Organiser Website
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024