Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΣε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία και καταστήματα το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard

Σε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία και καταστήματα το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard

Τις συνεργασίες της με επιχειρήσεις, που χρησιμοποιούν το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε ήδη τις 200,συνεχίζει να αυξάνει η Digital Sound & Vision. Να σημειωθεί ότι […]

Τις συνεργασίες της με επιχειρήσεις, που χρησιμοποιούν το σύστημα μετάδοσης μουσικής Wizard, ο αριθμός των οποίων ξεπέρασε ήδη τις 200,<...>συνεχίζει να αυξάνει η Digital Sound & Vision. Να σημειωθεί ότι το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για οποιαδήποτε επιχείρηση μεταδίδει στους χώρους της μουσική, όπως είναι τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τα καταστήματα κ.λ.π..

Το Wizard εγκαθίσταται σε οποιονδήποτε Η/Υ και μεταδίδει μουσική της απολύτου επιλογής του επιχειρηματία, με πολύ μικρό κόστος και με συνεχή ανανέωση με όλες τις τελευταίες επιτυχίες. Τα μουσικά θέματα της Digital Sound & Vision είναι χωρισμένα σε κατηγορίες αναλόγως με το είδος τους και το ρυθμό τους και μπορούν να προγραμματιστούν, ώστε να μεταδίδονται συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Την μουσική επιμέλεια έχει ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Galaxy 92, κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος και κάθε επιχείρηση που χρησιμοποιεί το Wizard λαμβάνει ειδική βεβαίωση της ΑΕΠΙ για την νόμιμη χρήση των μουσικών θεμάτων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024