Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείς21η Philoxenia: Πρεμιέρα με εκατοντάδες προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις

21η Philoxenia: Πρεμιέρα με εκατοντάδες προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Πρεμιέρα, με μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με εκατοντάδες προκαθορισμένες εμπορικές συναντήσεις, έκανε η 21η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2005, που διοργανώνει η Helexpo, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Πρεμιέρα, με μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και με εκατοντάδες προκαθορισμένες εμπορικές συναντήσεις,<...>έκανε η 21η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2005, που διοργανώνει η Helexpo, σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. και υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν χτες το βράδυ από τον υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο στο Συνεδριακό Κέντρο `Ι. Βελλίδης΄, ενώ προηγουμένως ο υπουργός επισκέφτηκε την Έκθεση.

Να υπενθυμιστεί ότι φέτος, η 21η Philoxenia, στα πρότυπα των Διεθνών Τουριστικών Εκθέσεων, υλοποιεί ένα δυναμικό πρόγραμμα Φιλοξενίας 80 επιλεγμένων διεθνών αγοραστών ExpoPartenariat, από 18 χώρες, οι οποίοι προέρχονται από την Αυστραλία, την Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη FΥROM, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Λίβανο, τη Μάλτα, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και από το εσωτερικό, ενώ, είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χτες, πρώτη ημέρα της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν 726 ραντεβού μεταξύ εκθετών και αγοραστών. Παράλληλα, σημαντικός αριθμός συναντήσεων πραγματοποιήθηκε με εμπορικούς επισκέπτες, που έφτασαν με δική τους πρωτοβουλία στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι στη φετινή έκθεση μετέχουν συνολικά 696 εκθέτες από 20 χώρες, ενώ οι επίσημες κρατικές συμμετοχές ανέρχονται στις 15.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024