Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΕξώδικο της Beat προς τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ για διασπορά ψευδών ειδήσεων
Οδικές μεταφορές

Εξώδικο της Beat προς τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Η Beat κατηγορεί τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί ότι διασπείρει ανυπόστατες καταγγελίες και επαναλαμβάνει πως δεν εδρεύει σε κανένα φορολογικό παράδεισο, μην έχοντας καμία σχέση με οποιαδήποτε offshore εταιρεία.

Εξώδικο προς τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο, απέστειλε η εταιρεία Beat, ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ισχυρισμών σε βάρος της.

Η Beat ζητά από τον κ. Λυμπερόπουλο να ανασκευάσει πρόσφατες δηλώσεις του αναφορικά με την μη πληρωμή φόρων από την εταιρεία, σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Λυμπερόπουλος προχώρησε στις σχετικές δηλώσεις με αφορμή το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στον κλάδο των μεταφορών. Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των εταιρειών ηλεκτρονικής διαμεσολάβησης υπηρεσιών ταξί.

Η Beat αναφέρει ότι δεν εδρεύει σε κανένα φορολογικό παράδεισο και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε offshore εταιρεία, εδρεύουσα σε οποιονδήποτε φορολογικό παράδεισο ανά τον κόσμο, ούτε ως μέτοχος ούτε με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα. Η εταιρεία Beat έχει ελληνικό ΑΦΜ, έχει κλείσει έξι φορολογικές χρήσεις από τη σύστασή της μέχρι το 2016 και συμμορφώνεται πλήρως στη φορολογική νομοθεσία.

Η Beat με το εξώδικό της ζητεί από τον κ. Λυμπερόπουλο να ανασκευάσει και να ανακαλέσει εντός δέκα ημερών τις προσβολές και τις ύβρεις που εξαπέλυσε σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως και στις ιστοσελίδες των ΣΑΤΑ και ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ταξί). Τον καλεί να αναπαραγάγει στα παραπάνω μέσα απολογητικό κείμενο με τίτλο “Συγνώμη στην Beat”, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι “δε θα αναφερθώ ξανά αρνητικά στην εταιρεία Beat”.

“Στη ΒEAT, για ένα μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να εστιάσουμε την καθημερινότητα μας στο αύριο που χτίζουμε, και όχι στο χθες το οποίο μας προκαλούσε καθημερινά, με ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις. Πρόσφατα διαπιστώσαμε ότι φτάσαμε στο σημείο που η ανοχή μας μπορεί να εκλαμβανόταν ως αδυναμία. Και πήραμε την απόφαση να δράσουμε. Η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα – όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας, αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας”, δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Δρανδάκης. “Για το λόγο αυτό, δε θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ’όπου κι αν προέρχεται. Είναι κάτι που μας ζήτησαν έντονα οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και η αγορά μας. Ευτυχώς, ζούμε σε μια κοινωνία που λειτουργεί με βάση κανόνες, και κάτω από ένα κράτος Δικαίου. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους. Παράλληλα, θα προστατεύσουμε το εργασιακό μας περιβάλλον για να μείνει αφοσιωμένο στην παραγωγή ακόμα περισσότερης καινοτομίας, τεχνολογίας, και δημιουργίας θέσεων εργασίας στη χώρα μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024