Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί“Διαδρομές” προβολής της Πιερίας από τον ΠΟΤΑΠ και τον Συνεταιρισμό Ράδιο Ταξί Κατερίνης
Προβολή προορισμού

“Διαδρομές” προβολής της Πιερίας από τον ΠΟΤΑΠ και τον Συνεταιρισμό Ράδιο Ταξί Κατερίνης

POTAP
Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Κατερίνης κ. Γιώργος Παρθενίδης με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου.

Οι πελάτες, στη διάρκεια της διαδρομής τους με τα ταξί του Συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Κατερίνης, θα μπορούν να πληροφορηθούν μέσω βίντεο για το τι προσφέρει η Πιερία στους επισκέπτες της.

Ένας ακόμα φορέας που συμπλέει με τις πρωτοβουλίες του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΠΟΤΑΠ) στην κοινή προσπάθεια για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας, αλλά και την γενικότερη προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού, αποτελεί ο Συνεταιρισμός Ράδιο Ταξί Κατερίνης.

Ο Συνεταιρισμός, ως μέλος του Οργανισμού, αποδέχθηκε, δεσμεύθηκε και προχώρησε σε μια πρωτοβουλία που θα συμβάλλει στην ευρύτερη γνωστοποίηση των πλεονεκτημάτων της Πιερίας, τόσο στις φυσικές της ομορφιές, τον ιστορικό της πλούτο, όσο τις υποδομές και τα σύγχρονα καταλύματα, με απώτερο σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ανέλιξη και ευρέως διάδοση του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Ραδιοταξί ετοίμασαν βίντεο με αναφορά τη δυναμική του πιερικού τουρισμού, όπου μέσω εικόνας ο πελάτης, στη διάρκεια της διαδρομής του με όποιο ταξί του Συνεταιρισμού, έχει την ευκαιρία να πληροφορηθεί για το τι προσφέρει η Πιερία στους επισκέπτες της.

Το περιεκτικό βίντεο παρουσίασε επισκεπτόμενος την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Κατερίνης κ. Γιώργος Παρθενίδης.

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την ενεργή συμμετοχή ενός ακόμα επαγγελματικού συνόλου στην συλλογική προσπάθεια για να αναδειχθεί περισσότερα τουριστικά η Πιερία, εξέφρασε η κα Μαυρίδου, τονίζοντας: “Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο ΠΟΤΑΠ λειτουργώντας διορατικά και κρίνοντας ότι η πολυσυμμετοχικότητα θα θρέψει καρπούς, προχώρησαν τελευταία στο άνοιγμα και την ένταξη στον Οργανισμό παραγωγικών και όχι μόνο φορέων, μεταξύ των οποίων και η οικογένεια των ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ. Τα οφέλη για τον τόπο μας είναι πολλά και τα οποία ήδη διαφαίνονται. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Παρθενίδη και τα περίπου 130 μέλη του Συνεταιρισμού για την άμεση ανταπόκριση και την παραγωγική συνύπαρξη”.

Ανάλογη ικανοποίηση και ευχαριστίες εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΠ κ. Γιώργος Καραλής λέγοντας: “Εκ των πραγμάτων, συνήθως οι επισκέπτες χρησιμοποιούν πρώτα το ταξί για το προορισμό τους εντός του νομού. Το μέσο αυτό αποτελεί πολλάκις τη βιτρίνα ενός τόπου, καθ’ότι ο αυτοκινητιστής απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις, γίνεται ουσιαστικά ο ξεναγός και ο πρώτος πληροφοριοδότης. Η τεχνολογία δίνει πλέον άλλη διάσταση σε αυτό το ζητούμενο. Είναι λοιπόν πολύ καθοριστική η συνεργασία μας με τον Συνεταιρισμό Ράδιο Ταξί Κατερίνης, καθώς η συμβολή τους μέσω της προβολής εικόνας θα επιφέρει οφέλη στην Πιερία”.

“Οφείλουμε και εμείς ως κλάδος να συμβάλλουμε στις δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του ΠΟΤΑΠ, γιατί ο στόχος είναι κοινός. Να προβληθεί η τουριστική Πιερία και να ωφεληθεί η τοπική μας αγορά και βέβαια οι επαγγελματικού κλάδοι. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα, παρουσιάσαμε το πλαίσιο της ενημερωτικής εικόνας και πλέον θα το απολαμβάνει ο πελάτης μας μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου, κατά τη διάρκεια της διαδρομής του εντός και εκτός νομού. Θα είμαστε αρωγοί σε ανάλογες τις πρωτοβουλίες. Αναμφίβολα οπτικοποιούμε ευχάριστα τις ‘διαδρομές’ των πελατών μας” επισήμανε ο κ. Παρθενίδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024