Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Mideast Travel Worldwide κλείνει φέτος 40 χρόνια ιστορίας
Τουριαστικά γραφεία

Η Mideast Travel Worldwide κλείνει φέτος 40 χρόνια ιστορίας

Mideast

Δεδομένης του πολέμου στη Μέση Ανατολή, η εταιρεία αποφάσισε να αναβάλει τη φετινή επετειακή της εκδήλωση.

Η Mideast Travel Worldwide, το γνωστό και βραβευμένο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα, γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της. Από την ίδρυσή της το 1983, η Mideast Travel αποτελεί πρωταγωνιστή της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδας, καλύπτοντας τις ανάγκες των ταξιδιωτών τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως. Το ταξίδι της εταιρείας ξεκίνησε το 1983, με το όραμα της οικογένειας Μούσμπε, όταν ξεκίνησε ως μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση. Με την πάροδο των δεκαετιών, έχει εξελιχθεί, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών της και αυξάνοντας την πελατειακή της βάση με μια ομάδα 50 επαγγελματιών.

“Η επιτυχία αυτή οφείλεται σημαντικά σε όλους εσάς, τους πιστούς πελάτες και συνεργάτες μας που μαζί με εσάς έχουμε καταφέρει να διακριθούμε ως η καλύτερη ταξιδιωτική εταιρία στον κόσμο”, σημειώνει σε μήνυμά της η εταιρεία.

Η Mideast πήρε την απόφαση να μην εορταστεί η επέτειος της 40ής λειτουργίας της λόγω του συνεχιζόμενου πολέμου στη Μέση Ανατολή και υπογραμμίζει: “Φέτος, η Mideast Travel ήταν πανέτοιμη να γιορτάσει την αξιοσημείωτη 40χρονη πορεία της με την πολυαναμενόμενη εκδήλωση που τής αρμόζει. Ωστόσο, δεδομένης της λυπηρής κατάστασης πολέμου που διαδραματίζεται στην Μέση Ανατολή, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την φετινή επετειακή μας εκδήλωση . Η απόφαση να καθυστερήσουμε τον εορτασμό μας οφείλεται στο ουσιαστικό αίσθημα σεβασμού και ενσυναίσθησης για τα θύματα αυτού του τραγικού πολέμου. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας να αναγνωρίσουμε τη σοβαρότητα αυτής της κατάστασης και να δώσουμε προτεραιότητα στη συμπόνια, την κατανόηση και την υποστήριξη όσων πλήττονται.

Η Mideast Travel ήταν πάντα προσηλωμένη στις αξίες της ειρήνης, της ομόνοιας και του σεβασμού προς τον άνθρωπο . Αποστολή μας ήταν, είναι και θα είναι να γεφυρώσουμε τους διαφορετικούς πολιτισμούς και να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά μέσω της δύναμης των ταξιδιών. Η απόφαση να καθυστερήσουμε τον εορτασμό της επετείου μας δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε τα επιτεύγματά μας ή ότι χάνουμε τους στόχους μας. Πρόκειται για την αναγνώριση της κατάστασης και της συμπόνιας των συνανθρώπων μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι το μέλλον θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για ενότητα, κατανόηση και συνεργασία στην περιοχή. Μέχρι τότε, οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα του πολέμου, εκφράζοντας τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στους οικείους τους.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί σας την 40ή επέτειό μας σύντομα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024