Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsJet2.com-Jet2holidays: Η συνεργασία με τον ΕΟΤ οδηγεί σε πρόγραμμα “γίγα” για το καλοκαίρι του 2024
Tour Operators

Jet2.com-Jet2holidays: Η συνεργασία με τον ΕΟΤ οδηγεί σε πρόγραμμα “γίγα” για το καλοκαίρι του 2024

Jet2

Η συνολική χωρητικότητα προς Ελλάδα ανεβαίνει κατά 12%, στα 1,52 εκατ.  θέσεις το 2024, με σχεδόν 320 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Η Jet2.com και η Jet2holidays ανακοίνωσαν την εκτεταμένη επέκταση του προγράμματος πτήσεων και διακοπών τους στην Ελλάδα για το έτος 2024. Αυτή η επέκταση, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόγραμμα στην ιστορία των δύο εταιρειών στην Ελλάδα, συνοδεύεται από μια σημαντική επένδυση στο μάρκετινγκ και ενισχύεται από μια στρατηγική συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

Στο πλαίσιο αυτής της επέκτασης, οι εταιρείες ανακοίνωσαν τη δρομολόγηση περισσότερων από 100 πτήσεων από 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου προς 14 ελληνικούς προορισμούς. Επιπλέον, το 2024 η Jet2holidays θα προσφέρει 20 πακέτα διακοπών σε ελκυστικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Ανταποκρινόμενες στην αυξημένη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα, οι εταιρείες προσθέτουν επτά νέα δρομολόγια στο πρόγραμμά τους για το 2024, περιλαμβάνοντας πτήσεις από το Λίβερπουλ προς Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κω, Ρόδο και Ζάκυνθο, καθώς και πτήσεις από το Μπέρμιγχαμ προς Μυτιλήνη και από το Νιούκαστλ προς Χανιά.

Η συνολική χωρητικότητα των θέσεων προς την Ελλάδα αυξάνεται κατά 12%, φτάνοντας τα 1,52 εκατ.  θέσεις το 2024, με σχεδόν 320 εβδομαδιαίες πτήσεις κατά τις περιόδους αιχμής. Οι δύο εταιρείες θα εξυπηρετούν συνολικά 14 ελληνικά αεροδρόμια, προσφέροντας ευρεία γκάμα επιλογών στους ταξιδιώτες.

Επιπρόσθετα, η Jet2.com και η Jet2holidays δίνουν έμφαση στην παράταση της καλοκαιρινής σεζόν και στην επέκταση της χωρητικότητας από τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε προορισμούς, όπως Κρήτη (Ηράκλειο), Κέρκυρα, Λέσβο, Ρόδο και Σαντορίνη.

Η επέκταση αυτή συμπληρώνεται από μια εκτεταμένη καμπάνια μάρκετινγκ σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, που περιλαμβάνει διαφημίσεις offline και online, καμπάνιες στα social media, ταξίδια για τον Τύπο και influencers, καθώς και εταιρικές δραστηριότητες υψηλού προφίλ, προωθώντας την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό διακοπών.

Dimitris_Fragkakis

Σχολιάζοντας  το νέο πρόγραμμα κ. Δημήτρης Φραγκάκης, γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, δήλωσε: “Η στενή συνεργασία του ΕΟΤ με τις αεροπορικές εταιρείες και τους tour operators αποδίδει καρπούς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες και tour operators της Μεγάλης Βρετανίας, η Jet2.com and Jet2holidays για το 2023-24. Η βρετανική αεροπορική εταιρεία για πρώτη φορά υλοποιεί ένα ετήσιο πρόγραμμα συνδιαφήμισης σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά.

Οι επιδόσεις του 2023 το αποδεικνύουν καθώς οι αφίξεις και οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν, η σεζόν μεγάλωσε σε πολλούς προορισμούς της χώρας ενώ νέοι προορισμοί προστέθηκαν με απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό. Αλλά και για το 2024 οι εκτιμήσεις είναι εξίσου ευοίωνες, αφού η στρατηγική ανάπτυξης συνεχίζεται με ακόμη περισσότερες πτήσεις, νέα δρομολόγια και προορισμούς. Η Jet2.com & Jet2holidays παρουσίασε για το 2024 το μεγαλύτερο έως τώρα πρόγραμμα για πτήσεις και διακοπές στην Ελλάδα, αυξάνοντας έτσι την συνεχή παρουσία της στην χώρα μας”.

Ο Steve Heapy, διευθύνων σύμβουλος των Jet2.com και Jet2holidays, ανέφερε: “Φέτος θα λειτουργήσουμε το μεγαλύτερο πρόγραμμά μας για την Ελλάδα. Έχουμε επενδύσει σημαντικά στο να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες γνωρίζουν τα πάντα για αυτόν τον φανταστικό προορισμό και να διασφαλίσουμε ότι απολαμβάνουν κορυφαία εμπειρία όταν ταξιδεύουν στην Ελλάδα μαζί μας. Η Ελλάδα προσφέρει στους παραθεριστές του Ηνωμένου Βασιλείου τέλειες διακοπές σε εκπληκτικά ξενοδοχεία με εγγυημένη ηλιοφάνεια και αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους συνεχίζει να είναι τόσο σταθερά αγαπημένη στους πελάτες μας”. Και πρόσθεσε: “Εκτός από την επέκταση και την επένδυση σε αυτήν την απίστευτη χώρα, κρίσιμος μοχλός της επιτυχίας μας στην Ελλάδα είναι οι συνεργασίες που απολαμβάνουμε και η μακροχρόνια συνεργασία μας με τον ΕΟΤ ως ένα τέλειο παράδειγμα αυτού. Ανυπομονούμε για τη μεγαλύτερη μας χρονιά στην Ελλάδα και η κοινή μας καμπάνια μάρκετινγκ με τον ΕΟΤ, που προωθεί όλα όσα έχει να προσφέρει η Ελλάδα, είναι απολύτως κρίσιμη για τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία μας. Αυτή είναι μια πραγματική επένδυση στην ανάπτυξή μας στη χώρα και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την ευαισθητοποίηση και τις πωλήσεις με τους συνεργάτες μας μέσω αυτής της καινοτόμου εκστρατείας -ειδικά στις αρχές του έτους-, που είναι μια τόσο σημαντική περίοδος κρατήσεων για τους παραθεριστές στο Ηνωμένο Βασιλείου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024