Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ γερμανικός Τ.Ο. Schauinsland-Reisen ακυρώνει επιπλέον πακέτα ταξιδίων στη Ρόδο
Tour Operators

Ο γερμανικός Τ.Ο. Schauinsland-Reisen ακυρώνει επιπλέον πακέτα ταξιδίων στη Ρόδο

Οι ακυρώσεις για τις πληγείσες περιοχές ισχύουν για αφίξεις έως τις 31 Ιουλίου.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός της Γερμανίας Schauinsland-Reisen ακύρωσε χθες περαιτέρω ταξίδια στις περιοχές της Ρόδου που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές. Η ακύρωση επηρεάζει όλες τις κρατήσεις στις πληγείσες περιοχές με ημερομηνία άφιξης έως τις 31 Ιουλίου. Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση για το ταξίδι τους χωρίς χρέωση.

Όποιος έχει κάνει κράτηση για διακοπές σε μια από τις περιοχές της Ρόδου που επλήγησαν από τις δασικές πυρκαγιές μέσω το Schauinsland-Reisen θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατό για την ακύρωση. Κατόπιν αιτήματος, η εταιρεία θα προσφέρει επίσης δωρεάν επανακρατήσεις για μη επηρεασμένες περιοχές της Ρόδου τις επόμενες ημέρες. Αυτή η υπηρεσία για οργανωμένες εκδρομές και κρατήσεις (μόνο σε ξενοδοχεία) ισχύει επίσης για όλα τα πακέτα διακοπών με ημερομηνία άφιξης έως τις 31 Ιουλίου.

Ο Τ.Ο. επιστρέφει τους πελάτες του πίσω στις πατρίδες τους με πτήσεις της Sundair.

Η ομάδα του Schauinsland-Reisen βρίσκεται σε επαφή με το συνεργαζόμενο γραφείο της MTS Globe στη Ρόδο όλο το 24ωρο ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι τρέχουσες εξελίξεις παρακολουθούνται στενά και επαναξιολογούνται ανάλογα.

«Η ασφάλεια των επισκεπτών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα», τονίζει ο Frankpeter Schneider, επικεφαλής Διαχείρισης Ποιότητας στον Schauinsland-Reisen. «Μόλις έγιναν γνωστές οι εκκενώσεις, οργανώσαμε πτήσεις επιστροφής για τους πληγέντες επισκέπτες μας επί τόπου μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Προληπτικά, ακυρώσαμε επίσης όλα τα προγραμματισμένα ταξίδια στις πληγείσες περιοχές της Ρόδου έως και την Παρασκευή 28 Ιουλίου. Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν να κάνουν εκ νέου κράτηση για τις διακοπές τους εάν το επιθυμούν».

Τα ταξιδιωτικά γραφεία λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις μέσω της πύλης των ταξιδιωτικών πρακτορείων του Τ.Ο., slr-info.de.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024