Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΥψηλή χρέωση στην Αγγλία για παροχή τουριστικών πληροφοριών

Υψηλή χρέωση στην Αγγλία για παροχή τουριστικών πληροφοριών

Σύμφωνα με τον διευθυντή του αγγλικού τουριστικού γραφείου Cyprus Travel, κ. Michael Malakouna οι Άγγλοι δυνητικοί τουρίστες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν υψηλά ποσά για την παροχή τουριστικών πληροφοριών από τα […]

Σύμφωνα με τον διευθυντή του αγγλικού τουριστικού γραφείου Cyprus Travel<.>, κ. Michael Malakouna οι Άγγλοι δυνητικοί τουρίστες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν<...> υψηλά ποσά για την παροχή τουριστικών πληροφοριών από τα τουριστικά γραφεία.
Ο κ. Malakouna, του οποίου το γραφείο βρίσκεται στον Λονδίνο, έχει τοιχοκολλήσει ένα σημείωμα εξηγώντας στους πελάτες του ότι η British Airways έχει χαμηλώσει πολύ το ποσοστό της προμήθειας που δίνει στα τουριστικά γραφεία και για αυτό το λόγο το γραφείο του θα χρεώνει από εδώ και πέρα 80 λίρες την ώρα για τις ταξιδιωτικές πληροφορίες που προσφέρει στους πελάτες του. Το χαμηλότερο ποσό χρέωσης είναι οι 20 λίρες.
Ο κ. Malakouna εξηγεί στους πελάτες του ότι η χρέωση ολόκληρου του ποσού ή τμήματος αυτού θα εξαρτάται από την προμήθεια που θα κερδίζει το γραφείο από την συγκεκριμένη κράτηση.
Μερικοί από τους επισκέπτες του Cyprus Travel δεν δέχθηκαν αυτή την τακτική αλλά οι περισσότεροι συμφώνησαν. Μάλιστα δύο πελάτες που δεν έκαναν τελικά κράτηση ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν για την ώρα που απασχόλησαν τον υπάλληλο. Οι πελάτες, σύμφωνα με τον κ. Malakouna, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για την καλή εξυπηρέτηση.
Όταν λοιπόν κάνουν κράτηση δεν αρνούνται να πληρώσουν για την καλή εξυπηρέτηση που είχαν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024