Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαAIG: Τουριστικά Ασφαλιστικά Πακέτα

AIG: Τουριστικά Ασφαλιστικά Πακέτα

Τα πακέτα ασφαλιστικής κάλυψης της για ταξιδιώτες, τουρ οπερέιτορς, τουριστικά γραφεία, ξενοδόχους κ.α. παρουσίασε στο πλαίσιο της έκθεσης “Τουριστικό Πανόραμα”, ο όμιλος American International Group (AIG) Greece και το ασφαλιστικό […]

Τα πακέτα ασφαλιστικής κάλυψης της για ταξιδιώτες, τουρ οπερέιτορς, τουριστικά γραφεία, ξενοδόχους κ.α. παρουσίασε στο πλαίσιο<...> της έκθεσης "Τουριστικό Πανόραμα", ο όμιλος American International Group (AIG<.>) Greece και το ασφαλιστικό συγκρότημα Ν. Κανελλόπουλος – Χ. Αδαμαντιάδης Α.Ε.. Τόσο η ΑΙG, o μεγαλύτερος ασφαλιστικός-χρηματοοικονομικός οργανισμός διεθνώς, με παρουσία σε 135 χώρες, όσο και η Kανελλόπουλος-Αδαμαντιάδης, έχουν πολύχρονη πείρα στο χώρο των ασφαλειών.
Τα ασφαλιστικά πακέτα καλύπτουν πλήρως τους επαγγελματίες του τουρισμού για αποζημιώσεις που θα υποχρεώνονταν να καταβάλουν σε τρίτους για απαιτήσεις, συμπεριλαμβανόμενης και της πτώχευσης ή αφερεγγυότητας τουρ οπερέϊτορς. Χαρακτηριστικό των πακέτων αυτών είναι ότι προσαρμόζονται στο μέγεθος και τις ανάγκες του τουριστικού γραφείου.
Τα συμβόλαια ταξιδιωτικής ασφάλισης καλύπτουν όλες τις διαφορετικές ομάδες ταξιδιωτών, τόσο στα ταξίδια αναψυχής όσο και στα επαγγελματικά ταξίδια. Τέλος, το πρόγραμμα Travel PA έχει εφαρμογή και σε ειδικές μορφές τουρισμού, όπως ο εναλλακτικός, συνεδριακός και θαλάσσιος τουρισμός, καθώς και όλα τα special events.

Ετικέτες
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024