Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΧρεωκοπία του εξειδικευμένου στην Ασία τουριστικού γραφείου Gendai Travel (JTC)
Τουριστικά γραφεία

Χρεωκοπία του εξειδικευμένου στην Ασία τουριστικού γραφείου Gendai Travel (JTC)

Το Gendai Travel λειτουργούσε από το 1997 και είχε την έδρα του στο Holborn, στο κεντρικό Λονδίνο.

Ο εξειδικευμένος στην Ασία τουριστικός οργανισμός Gendai Travel, ο οποίος κατείχε πολλές εμπορικά σήματα, όπως το Japan Travel Center και το JTC Tours, κατέρρευσε. Η εταιρεία, η οποία κατείχε επίσης το Go Asia Travel και το εξειδικευμένο στις Φιλιπίννες τουριστικό γραφείο PIC, διέκοψε τη λειτουργία του χθες Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

Το Gendai Travel διευθύνεται από το 1997 από τους Kenichi και Mie Mori και εδρεύει στο Holborn, στο κεντρικό Λονδίνο.

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA) δήλωσε είπε ότι θα επικοινωνήσει απευθείας με τους πελάτες, που οι κρατήσεις τους προστατεύονται από ATOL. Το Gendai Travel πούλησε επίσης εισιτήρια πτήσεων ως πράκτορας για αεροπορικές εταιρείες που δεν προστατεύονταν από ATOL. Η CAA ανέφερε ότι οι πελάτες αυτοί πρέπει να επικοινωνήσουν απευθείας με τις αεροπορικές εταιρείες τους.

Το τουριστικό γραφείο πούλησε πραγματοποίησε επίσης μια σειρά κρατήσεων μόνο με διαμονή και για τους συγκεκριμένοι πελάτες η CAA συμβουλεύει να επικοινωνήσουν με τον ABTA (Association of British Travel Agents).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024