Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΗ Mideast και φέτος υποψήφια στα World Travel Awards
Τουριστικά γραφεία

Η Mideast και φέτος υποψήφια στα World Travel Awards

Η εταιρεία συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά και είναι υποψήφια σε δύο κατηγορίες ('Greece’s Leading Destination Management Company 2014' και 'Europe’s Leading Destination Management Company 2014').

Η Mideast είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά υποψήφια για τα “Όσκαρ” της Ταξιδιωτικής Βιομηχανίας, τα World Travel Awards. Ανταγωνιζόμενη πολυεθνικούς οργανισμούς κολοσσούς, η Mideast προκρίθηκε σε δύο κατηγορίες:

  • “Greece’s Leading Destination Management Company 2014”
  • “Europe’s Leading Destination Management Company 2014”.

Τα World Travel Awards αποτελούν το υπέρτατο βραβείο του Ταξιδιωτικού Κόσμου, καθώς απολαμβάνουν εξαιρετική αίγλη και κύρος αλλά και τεράστια δημοσιότητα σε όλο τον κόσμο, με υποψηφιότητες στις διεθνείς κατηγορίες βραβείων εταιρειών, όπως: Kuoni, Abercrombie & Kent κ.ά.

Φέτος, η απονομή των βραβείων θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία λαμπρή εκδήλωση με προσκεκλημένους τους γενικούς διευθυντές των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών οργανισμών  από όλη την Ευρώπη και φυσικά δημοσιογράφους από το παγκόσμιο στερέωμα.

Πελάτες και συνεργάτες της Mideast μπορούν να ψηφίσουν την εταιρεία, αφού πρώτα ολοκληρώσουν την απαραίτητη εγγραφή τους, προκειμένου να ισχύσει η μονή ή διπλή
(αν είναι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου) ψήφος τους.

Ως μια μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης προς όλους όσους την ανέδειξαν ψηφίζοντάς τη, η Mideast θα κληρώσει σε έναν υπερτυχερό νικητή δύο Pearl Class εισιτήρια της Etihad Airlines, μετ’επιστροφής, σε οποιονδήποτε προορισμό του παγκόσμιου δικτύου της Etihad επιλέξει ο τυχερός.

Η ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια της Mideast, κα Κατερίνα Μούσμπε, δήλωσε σχετικά: “Τα World Travel Awards αποτελούν έναν παγκοσμίως καταξιωμένο θεσμό, που διακρίνει τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα μας ανά τον κόσμο. H κατάκτηση ενός τέτοιου βραβείου και η απονομή του στη χώρα μας, θα είναι για εμάς η μεγαλύτερη τιμή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων όλους τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους της Mideast για τη στήριξη και αγάπη τους κατά τη διάρκεια της 30χρονης πλέον επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο του Ταξιδιού & της Διοργάνωσης Εκδηλώσεων. Συνεχίζουμε με μία υπόσχεση: Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά σας, πάντα με την απαράμιλλη φροντίδα της Mideast”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024