Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΝέο, ανανεωμένο ανοιξιάτικο έντυπο της Express Holidays
Το έντυπο της Express Holidays γίνεται πιο ευχάριστο και εύχρηστο για τον αναγνώστη του

Νέο, ανανεωμένο ανοιξιάτικο έντυπο της Express Holidays

Με αφορμή την εορταστική περίοδο του Πάσχα το έντυπο της Express Holidays ανανεώνεται και γίνεται περισσότερο ευχάριστο και εύχρηστο για τον αναγνώστη του.

H Express Holidays, με 10 υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι στην ευχάριστή θέση να σας παρουσιάσει το νέο του ανανεωμένο εταιρικό έντυπο.

Με αφορμή την εορταστική περίοδο του Πάσχα το έντυπο της Express Holidays ανανεώνεται και γίνεται περισσότερο ευχάριστο και εύχρηστο για τον αναγνώστη του.

Το ανοιξιάτικο έντυπο αποτελείται από μικρότερο αριθμό σελίδων και έχει αποκτήσει την μορφή εφημερίδας, ενώ με το στήσιμο του επιδιώκει να “ταξιδέψει” τον αναγνώστη απλά ξεφυλλίζοντας το.

Παράλληλα, το τιράζ του εντύπου της Express Holidays διπλασιάστηκε, καλύπτοντας τη μεγάλη ζήτηση που παρουσιάζεται ιδιαίτερα την περίοδο του Πάσχα χάρη στην επισκεψιμότητα των υπερμάρκετ Carrefour εντός των οποίων λειτουργούν και τα καταστήματα της φίρμας.

Τέλος, το έντυπο της Express Holidays θα αποκτήσει περιοδικότητα πέρα από τις συγκεκριμένες και συνηθισμένες εκδόσεις (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα) αφού πλέον θα κυκλοφορεί κάθε δίμηνο.  Το έντυπο μπορεί κανείς να το βρει σε ένα από τα 10 υποκαταστήματα της Express Holidays, σε ηλεκτρονική μορφή στο expressholidays.gr και στα social media (facebook, blog).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024