Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟικονομικά προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης από τη Chartis
H Chartis εξυπηρετεί πάνω από 40 εκατ. πελάτες σε 160 χώρες και πολιτείες

Οικονομικά προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης από τη Chartis

Ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης προσφέρει στην ελληνική αγορά η Chartis, μέσω της αντιπροσώπου της, Chartis Ελλάς ΑΕ.

Η Chartis προσφέρει στην αγορά ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, που εξασφαλίζει στον ασφαλισμένο βοήθεια και προστασία, για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τη στιγμή αναχώρησης από τη μόνιμη κατοικία και μέχρι την επιστροφή σε αυτήν.

Με μία σειρά επιλεγμένων και ουσιαστικών καλύψεων, τα προγράμματα Value, Silver, Gold και VIP ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε ταξιδιώτη, προσφέροντας άμεση βοήθεια σε 24ωρη βάση και σε οποιονδήποτε προορισμό. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων περιλαμβάνονται και εξής οι παροχές:

  • Παγκόσμια Υπηρεσία Βοήθειας σε 24ωρη βάση
  • Δαπάνες λόγω καθυστέρησης αναχώρησης
  • Δαπάνες λόγω καθυστέρησης άφιξης αποσκευών
  • Ολική απώλεια αποσκευών
  • Δαπάνες λόγω διακοπής ταξιδίου από ατύχημα ή ασθένεια
  • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα ατυχήματος ή ασθένειας
  • Δαπάνες έκτακτης διακομιδής, ακόμη και στο εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως με την υπηρεσία 24ωρης βοήθειας “Travel Guard” παρέχεται άμεση ανταπόκριση, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, μέσω ειδικής τηλεφωνικής γραμμής, 365 μέρες τον χρόνο. Επιπλέον η Chartis φροντίζει για την απευθείας πληρωμή σε νοσοκομεία, νοσηλευτικά ιδρύματα, ιατρούς και μεταφορικές εταιρείες, χωρίς να είναι απαραίτητη η εκταμίευση χρημάτων.

H Chartis κατέχει ηγετική θέση στη διεθνή αγορά Γενικών Ασφαλειών, εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 εκατ. πελάτες σε 160 χώρες και πολιτείες. Η ονομασία Chartis, που προέρχεται από την ελληνική λέξη “χάρτης”, υπογραμμίζει την 90χρονη ιστορία της Εταιρίας ως επιτυχημένου παγκόσμιου πρωτοπόρου και συμβολίζει την πειθαρχημένη αλλά και ευέλικτη πλοήγηση μέσα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες αγορές, τους σύνθετους κινδύνους και τις διεθνείς επιχειρηματικές προκλήσεις.

Μέσω των Consumer Lines στηρίζει ιδιώτες και οικογένειες στις καθημερινές ασφαλιστικές ανάγκες τους, ενώ τo Private Client Group, με μια ξεχωριστή σειρά προσωποποιημένων προϊόντων & υπηρεσιών, απευθύνεται στις ειδικές απαιτήσεις ιδιωτών με υψηλής αξίας περιουσιακά στοιχεία.

Τα Commercial Lines συνδράμουν μεγάλες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις στις εξειδικευμένες επιχειρηματικές απαιτήσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ τα Smart Business Solutions έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν έξυπνες και πρακτικές λύσεις σε πάνω από 400 κατηγορίες αναπτυσσόμενων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Στην Ελλάδα, η Chartis αντιπροσωπεύεται από την Chartis Ελλάς ΑΕ, έναν ασφαλιστικό οργανισμό με ιστορία που ξεκινά από το 1935.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024