Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΌπλα και μηχανισμός πυροδότησης ναρκών βρέθηκαν σε τουριστικό πρακτορείο
Ο αλλοδαπός, υπεύθυνος του τουριστικού πρακτορείου συνελήφθη

Όπλα και μηχανισμός πυροδότησης ναρκών βρέθηκαν σε τουριστικό πρακτορείο

Όπλα και μηχανισμό πυροδότησης ναρκών εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές, κρυμμένα, σε τουριστικό πρακτορείο που βρίσκεται επί της οδού Αναγεννήσεως 23, στη Θεσσαλονίκη.

Άγνωστος τηλεφώνησε βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο Κέντρο Άμεσης Δράσης και ενημέρωσε τις αρχές για ύποπτα άτομα που υπήρχαν έξω από τουριστικό γραφείο, στην οδό Αναγεννήσεως 23, στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και εντόπισαν συνολικά δέκα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και ο υπεύθυνος του τουριστικού γραφείου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σε έλεγχο που έγινε στον χώρο του πρακτορείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, τρία ρόπαλα, δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια, ένα κατσαβίδι και ένας μηχανισμός πυροδότησης ναρκών. Ο 49χρονος, αλλοδαπός, υπεύθυνος του τουριστικού πρακτορείου συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο 34χρονος ιδιοκτήτης. Ακόμη, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι. Οι δύο συλληφθέντες θα προσαχθούν στον εισαγγελέα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σε βάρος των υπολοίπων οκτώ δε διαπιστώθηκε κάτι και αφέθησαν ελεύθεροι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024