Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΣε νέες αγορές επεκτείνεται η εταιρία Atlantis 2000

Σε νέες αγορές επεκτείνεται η εταιρία Atlantis 2000

Στα πλαίσια της επέκτασης της σε νέες αγορές και με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ταξιδιωτική εταιρία Ατλαντίς 2000, προχώρησε στην απορρόφηση της εταιρίας Amerikios Holidays. H […]

Στα πλαίσια της επέκτασης της σε νέες αγορές και με στόχο την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ταξιδιωτική εταιρία Ατλαντίς 2000, προχώρησε στην απορρόφηση της εταιρίας<...> Amerikios Holidays.
H Amerikios Holidays δραστηριοποιείται στην τουριστική αγορά από το 1994, και εξειδικεύεται στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων για τον εξερχόμενο και εισερχόμενο τουρισμό στην Αμερική, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Στα γραφεία της Ατλαντίς 2000 λειτουργεί πλέον τμήμα Αμερικής, και εντός των ημερών θα κυκλοφορήσει ειδικός τιμοκατάλογος για τις ΗΠΑ, έτσι ώστε τα συνεργαζόμενα γραφεία να απολαμβάνουν την προστιθέμενη αξία ολοκληρωμένων υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές.
Η Ατλαντίς 2000, διευθύνεται από τον κ. Ηλία Λαμπράκη, την Εμπορική Διεύθυνση έχει αναλάβει ο κ. Νίκος Πουρλιάκας, ενώ το τμήμα της Αμερικής, διευθύνεται από την κ. Αννίτα Μοιροπούλου.
Ο κ. Λαμπράκης ανέφερε ότι 'με την παραχώρηση της Amerikios Holidays στην Ατλαντίς 2000, η δεύτερη ενισχύει την θέση της στην τουριστική αγορά εμπλουτίζοντας και αναβαθμίζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της για την Αμερική με τελικούς αποδέκτες τους πελάτες και των δύο εταιριών'.
Ο κ. Πουρλιάκας ανέφερε ότι 'με την ευρύτητα των προϊόντων πετυχαίνεται καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και μάλιστα σε καλύτερες τιμές, λόγω της μείωσης του κοστολογίου και των εξόδων'.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024