Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕθελοντικές δράσεις συλλόγου Ε.Π.Ο.Σ Φυλής για τον καθαρισμό μονοπατιών της Τήνου
Εθελοντισμός

Εθελοντικές δράσεις συλλόγου Ε.Π.Ο.Σ Φυλής για τον καθαρισμό μονοπατιών της Τήνου

  • people 2

Ο σύλλογος Ε.Π.Ο.Σ Φύλης συνεχίζει τους εθελοντικούς καθαρισμούς μονοπατιών ανταποκρινόμενος στο Δήμο Τήνου.

Στο κάλεσμα του Δήμου Τήνου ανταποκρίθηκε ο σύλλογος Ε.Π.Ο.Σ Φυλής για τον εθελοντικό καθαρισμό των μονοπατιών του νησιού. Ένας σύλλογος, ο οποίος πραγματοποιεί συστηματικούς εθελοντικούς καθαρισμούς των μονοπατιών της δυτικής Πάρνηθας αλλά και άλλων νησιών των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων και των Ιονίων νήσων.

Για δέκα μέρες οι εικοσιπέντε εθελοντές του Συλλόγου, εξοπλισμένοι από θέληση, θετική ενέργεια και με τα κατάλληλα εργαλεία, καθάρισαν ένα σημαντικό τμήμα του δικτύου μονοπατιών της Τήνου, μια εξαιρετική δράση με την υποστήριξη του Δήμου.

«Είναι ιδιαίτερη χαρά που φιλοξενήσαμε αυτό το χρονικό διάστημα τα μέλη του ΕΠΟΣ ΦΥΛΗΣ, ενός συλλόγου με πλούσια δράση στον τομέα εθελοντισμού και εξίσου σημαντικό περιβαλλοντικό έργο στα νησιά μας. Για εμάς αλλά και πολλούς επισκέπτες του νησιού μας, η Τήνος είναι και τα μονοπάτια μας. Ένα εξαιρετικό δίκτυο μονοπατιών που αποτελεί μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού μας και που δίνει τη δυνατότητα να διασχίσεις το νησί ανακαλύπτοντας την ιστορία του και τα μυστικά του. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του συλλόγου ΕΠΟΣ Φυλής για το έργο τους και με την ευκαιρία να προσκαλέσω και άλλες ομάδες εθελοντών να γνωρίσουν το οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών μας. Με γνώμονα την προστασία της φύσης και της αγροτικής οικονομίας το ενδιαφέρον μας για την ανάπτυξη του περιπατητικού τουρισμού παραμένει μεγάλο», δήλωσε ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024