Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΔιεθνής προβολή των εναλλακτικών δυνατοτήτων της Τήνου
Προορισμοί

Διεθνής προβολή των εναλλακτικών δυνατοτήτων της Τήνου

Οι εναλλακτικές δυνατότητες της Τήνου και ο Θρησκευτικός της πλούτος παρουσιάζονται σε σημαντικά διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σημαντική προβολή στο καθολικό στοιχείο της Τήνου κάνει με ειδικό εκτενές αφιέρωμα η Catholic Herald, επίσημο όργανο της Ρωμαιοκαθολικής Επισκοπής του Αρλινγκτον στις ΗΠΑ.

Το συγκεκριμένο αφιέρωμα αποτελεί σημαντική προβολή του θρησκευτικού πλούτου της Τήνου που συμπληρώνει όλες τις άλλες εναλλακτικές προτάσεις του νησιού προς τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του που κατακλύζουν κάθε χρόνο το νησί.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Σιώτος δήλωσε: «αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της μακραίωνης αρμονικής συνύπαρξης των δύο δογμάτων, στοιχεία ικανά να ενισχύσουν την ποιοτική διάσταση του νησιού». Ο κ. Σιώτος, με την ευκαιρία της σημαντικής αυτής προβολής της «Μούσας του Αιγαίου», συνέχισε αναφέροντας ότι ο Δήμος Τήνου επιχειρεί τα τελευταία χρόνια μια οργανωμένη προσπάθεια προβολής στην αμερικανική αγορά, με στοχευμένες παρεμβάσεις και παρουσίες στο πλαίσιο εκδηλώσεων και εκθέσεων τουριστικής σημασίας, όπως των διεθνών συνεδρίων της American Society of Travel Advisors, όπου η Τήνος είχε ξεχωριστή προβολή ακόμα και με τη δική του συμμετοχή στο παγκόσμιο συνέδριο της ASTA στο Σαν Φρανσίσκο. Ο Δήμαρχος ανέφερε: «Λειτουργούμε με γνώμονα τις αξίες του νησιού μας και είμαστε χαρούμενοι που κάθε μας προσπάθεια βρίσκει ανταπόκριση».

Οι εναλλακτικές δραστηριότητες της Τήνου αναγνωρίζονται τόσο από καταξιωμένα Μέσα Ενημέρωσης όσο και από επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η πρόσφατη λίστα του γερμανικού περιοδικού AD που κατέταξε τη «Μούσα του Αιγαίου» στην πρώτη δεκάδα επιλογών χαρακτηρίζοντάς την ως «το νησί των παραδόσεων»

Και το OW που αυπροπροσδιορίζεται ως «ένας τόπος συνάντησης ανθρώπων όλων των ηλικιών που αναζητούν τη γνώση, την αλήθεια, την έμπνευση και την ισορροπία στη ζωή τους», αναφέρθηκε αναλυτικά στην πεζοπορία στο νησί και έγραψε:

«Η Τήνος, δεν είναι πια μέρος του συνειρμού που για χρόνια αφορούσε στο ιερό προσκύνημα της εικόνας της Παναγίας. Είναι ένα ιδιαίτερο κυκλαδίτικο νησί με ήπια –μέχρι στιγμής– τουριστική ανάπτυξη, που σου δίνει τη δυνατότητα να το γνωρίσεις καλύτερα παίρνοντας ένα ή περισσότερα από τα πολλά μονοπάτια της». Και συμπλήρωσε: «Πανάρχαια ορισμένα, τα μονοπάτια της Τήνου γίνονται τόπος συνάντησης Ελλήνων και ξένων εραστών της πεζοπορίας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024