Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή2012 Certificate of Excellence από το Tripadvisor για το Avra Imperial Beach Resort & Spa
Και το HolidayCheck επιβράβευσε το ξενοδοχείο με το βραβείο “Quality Selection 2012”

2012 Certificate of Excellence από το Tripadvisor για το Avra Imperial Beach Resort & Spa

Το ξενοδοχείο Avra Imperial Beach Resort & Spa στο Κολυμβάρι Χανίων αξιολογήθηκε βάση την ικανότητάς του να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των επισκεπτών του και κατατάχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία, κατακτώντας τρία Αναγνωρισμένα Βραβεία.

Το πέντε αστέρων Avra Imperial Beach Resort & Spa, έχοντας μόλις συμπληρώσει τον έναν χρόνο λειτουργίας του, έχει λάβει ήδη τρία Αναγνωρισμένα Βραβεία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως ιστοσελίδες άρθρων και κριτικών, τοποθετώντας το στις υψηλότερες θέσεις της περιοχής.

Το Avra Imperial Beach Resort & Spa αξιολογήθηκε βάση την ικανότητάς του να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες των επισκεπτών του και  κατατάχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία όπου πληρούν όλες τις προϋποθέσεις κατακτώντας τρία Αναγνωρισμένα Βραβεία.

Το Tripadvisor βράβευσε το Avra Imperial Beach Resort & Spa με το “2012 Certificate of Excellence”, τη μέγιστη πιστοποίηση αναγνώρισης για την συνεισφορά ενός ξενοδοχείου προς τις προσδοκίες και ικανοποίηση των επισκεπτών, όπου μόνο το 10% των καταλυμάτων που παρουσιάζονται λαμβάνουν μία τέτοια διάκριση.

Επιπλέον, το HolidayCheck επιβράβευσε το Avra Imperial Beach Resort & Spa με  το βραβείο “Quality Selection 2012” που δίνεται στα 99 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία παγκοσμίως με  κριτήρια τον αριθμό αξιολογήσεων, βαθμό σύστασης και την βαθμολόγια του ανά κατηγορία.

Πολλοί επισκέπτες περιέγραψαν το Avra Imperial Beach Resort & Spa ως εξαιρετικό και με βαθμολογία άνω του 8.5, το Zoover  βραβεύει το Avra Imperial Beach Resort & Spa ως “High Recommended” αναγνώριση που δίνεται στα καλύτερα βαθμολογημένα ξενοδοχεία στην Ευρώπη.
 
“Οι παραπάνω διακρίσεις ενισχύουν στη συνεχή προσπάθεια παροχής υψηλών προδιαγραφών και εμπειρίας προς στους επισκέπτες και αναμένουμε να σας ανακοινώσουμε πολλές ακόμα βραβεύσεις στο άμεσο μέλλον”, αναφέρει σε ανακοινωσή του το ξενοδοχείο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024