Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίA Weekend in Tweed: Οι Σπέτσες μας ταξιδεύουν στον χρόνο με ρετρό διάθεση
Ποδήλατο

A Weekend in Tweed: Οι Σπέτσες μας ταξιδεύουν στον χρόνο με ρετρό διάθεση

  • A Weekend in Tweed 1

Το tweed επιστρέφει από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου στο Poseidonion Grand Hotel.

Φέτος το φθινόπωρο, οι Σπέτσες θα γίνουν ένας προορισμός για ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον χρόνο σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο vintage “περιπέτειες”, ρετρό ατμόσφαιρα και ιδιαίτερες tweed εμφανίσεις. Από τις 13 έως 15 Οκτωβρίου, το Poseidonion Grand Hotel θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του για το “Weekend in Tweed”.

Με φόντο τον χαρακτήρα του Ποσειδωνίου και την κοσμοπολίτικη αύρα του νησιού οι επισκέπτες θα απολαύσουν τρεις ημέρες αφιερωμένες σε ένα ταξίδι σε περασμένες εποχές, γεμάτες δράση και νοσταλγικές στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Μια χαλαρή βόλτα στο πανέμορφο τοπίο των Σπετσών με υπέροχα κλασικά ποδήλατα -πραγματικούς δίτροχους θησαυρούς-, ένα παρεΐστικο πικνίκ στο καταπράσινο φυσικό περιβάλλον του νησιού, και φυσικά κομψές εμφανίσεις με το tweed να πρωταγωνιστεί, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον για ακόμα μια χρονιά.

Κατά τη διάρκεια του “A Weekend in Tweed”, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό για τα πολιτιστικά δρώμενα των Σπετσών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές, να θαυμάσουν ιστορικά ποδήλατα, να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού, να απολαύσουν νόστιμες γεύσεις με την υπογραφή του Ποσειδωνίου, και να ανακαλύψουν εκπλήξεις, όπως ένας διαγωνισμός ομορφιάς για τις πιο καλαίσθητες εμφανίσεις, ένα ατμοσφαιρικό πάρτι αλλά και τιμητικές βραβεύσεις.

Το “A Weekend in Tweed” θα φέρει κοντά ανθρώπους που αγαπούν τη ρετρό αισθητική δίνοντας τους την ευκαιρία να μοιραστούν το πάθος τους για το αγαπημένο τους χόμπι και ιστορίες γύρω από αυτό.

Το “A Weekend in Tweed” διοργανώνεται με την υποστήριξη του Ελληνικού Μουσείου Ποδηλάτου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024