Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΧρηματοδότηση 215.000 ευρώ για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων
Λιμένες

Χρηματοδότηση 215.000 ευρώ για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων

Νέες μελέτες για Ενετικό Λιμάνι, Νέα Χώρα, Κουμ Καπί και Αγία Κυριακή.

Στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” εντάχθηκε το σύνολο των προτάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (Δ.Λ.Τ.X.) με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, που αφορούν μελέτες για έργα “Λιμενικών Εγκαταστάσεων και Επέκτασης, Βελτίωσης και Συντήρησης Υφιστάμενων Λιμενικών Υποδομών”, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 214.901,51 ευρώ.

Η ένταξη στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος II”, αφορά στην Πράξη “Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων”, με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Η έγκριση στο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μελέτες Συντήρησης και Προστασίας του Ενετικού Λιμένα Χανίων, καθώς και τις μελέτες Λιμενικών Υποδομών Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων στη Νέα Χώρα, στον Ενετικό Λιμένα, στο Κουμ Καπί και την Αγία Κυριακή.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.X., κ. Υπουργείου Εσωτερικών τόνισε: “Με την ένταξη όλων των προτάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Πρόγραμμα ‘Φιλόδημος ΙΙ’, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων, γίνεται η αρχή για την συνολική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Δήμου μας”, ενώ πρόσθεσε: “Εκ μέρους και του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια επίτευξης ανάληψης του έργου αυτού. Ιδιαιτέρως την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για την άριστη συνεργασία καθώς και του βουλευτή Χανίων Βασίλη Διγαλάκη για τη συνδρομή του”.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023