Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνFam trip ΕΟΤ: Προώθηση της δυτικής Πελοποννήσου στην αυστριακή και σλοβακική αγορά
Fam trip

Fam trip ΕΟΤ: Προώθηση της δυτικής Πελοποννήσου στην αυστριακή και σλοβακική αγορά

Η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στις επιλογές των Αυστριακών ταξιδιωτών ήταν το συμπέρασμα από τις επαφές που έγιναν κατάτ τη διάρκεια του ταξιδιού εξοικείωσης του ΕΟΤ με Αυστριακούς και Σλοβάκου τουριστικούς πράκτορες.

Η Ελλάδα παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των Αυστριακών τουριστών το 2023, με την πορεία των κρατήσεων να παρουσιάζεται ιδιαίτερα θετική και για το φθινόπωρο. Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε από τις επαφές της Υπηρεσίας ΕΟΤ Αυστρίας με Αυστριακούς πράκτορες και στελέχη της Austrian Airlines, τα οποία συμμετείχαν σε ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) που διοργάνωσε από τις 19 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στη δυτική Πελοπόννησο η TUI Αυστρίας σε συνεργασία με τη συγκεκριμένη Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού και την υποστήριξη της Austrian Airlines και της Grecotel.

To fam trip είχε τίτλο «Καθ΄ οδόν προς την Ολυμπία» και σε αυτό συμμετείχαν 80 εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών γραφείων από την Αυστρία αλλά και την Σλοβακία, αποτελώντας το μεγαλύτερο, από πλευράς αριθμού συμμετοχών, ταξίδι της TUI Αυστρίας μετά την πανδημία, γεγονός που υπογραμμίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χώρας μας στην αυστριακή αγορά.

Δύο ημέρες του ταξιδίου αφιερώθηκαν σε workshops, στη διάρκεια των οποίων οι διοργανωτές και οι εταίροι τους παρουσίασαν το προϊόν τους, ενώ η Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας ανέπτυξε τις δυνατότητες που προσφέρει η Πελοπόννησος στους επισκέπτες με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμα γνωριμία των πρακτόρων με τουριστικές εγκαταστάσεις της περιοχής, ξενάγηση στην αρχαία Ολυμπία και το μουσείο της, καθώς και θαλάσσια περιήγηση στη δυτική ακτογραμμή της Πελοποννήσου. Το ταξίδι ολοκληρώθηκε με «Ολυμπιάδα» γνώσεων σχετικά με την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σημειώνεται ότι η Αυστρία είναι η μοναδική χώρα διεθνώς, η οποία συνδέεται απευθείας με 21 ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη/Χαλκιδική, Καβάλα, Βόλο, Σκιάθο, Σκύρο, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Άραξο, Καλαμάτα, Ρόδο, Κω, Κάρπαθο, Σάμο, Λήμνο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024