Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΗ Θεσσαλονίκη προβάλλεται σε ετήσια ειδική έκθεση του National Geographic Traveller
Προορισμοί

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται σε ετήσια ειδική έκθεση του National Geographic Traveller

Οι αναγνώστες μπορούν να βρουν την European Cities Collection 2023 διαδικτυακά στο site του National Geographic Traveller.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλλει την πόλη στην ετήσια ειδική έκδοση European Cities Collection του ταξιδιωτικού περιοδικού National Geographic Traveller για το 2023.

Το  δεύτερο τεύχος της σειράς European Cities Collection απευθύνεται σε λάτρεις της ιστορίας, του πολιτισμού και σε ανθρώπους που συνδυάζουν την ταξιδιωτική εμπειρία με το Spa & Wellness.

Μέσα από την θεματολογία του παρουσιάζει τις αστικές τουριστικές τάσεις, τις συναρπαστικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις ταξιδιωτικές εμπειρίες που μπορεί να έχει αυτός που επισκέπτεται τις πόλεις της Ευρώπης.

Σ’ αυτό το τεύχος ο αναγνώστης παρασύρεται να ζήσει μία σειρά αστικών περιπετειών όπως μία βουτιά σε γεωθερμικές πισίνες ή σε λίμνες μέσα στην πόλη, ποδηλατάδα σε μερικές από τις καλύτερες μητροπόλεις, εκδρομές πεζοπορίας στης φύση σε περιοχές που βρίσκονται περαστικά και περιήγηση σε ιστορικά τουριστικά θέρετρα και ξενοδοχεία.

Όπως επισημαίνει ο αρχισυντάκτης του Zane Henry: «Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συνδεθείς με μια πόλη είναι να την εξερευνήσεις μόνος σου».

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκη παρουσιάζει το προφίλ της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ελλάδας που έχει όμως το χρίσμα της UNESCO ως μοναδική ελληνική πόλη που πέτυχε την ένταξή της στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας.

Δίνει έμφαση στην ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα της, την ζωντάνια της, την έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά την μοναδική της θέση δίπλα στη Θάλασσα.

Με το πλεονέκτημα της κυκλοφορίας του σε πάνω από 20 χώρες το National Geographic Traveller έχει δυναμικό κοινό σε ανθρώπους υψηλού εισοδήματος που αγοράζουν premium μάρκες και ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό, την γαστρονομία, την περιπέτεια και τα πολυτελή ταξίδια.

Οι αναγνώστες μπορούν να βρουν την European Cities Collection 2023 διαδικτυακά στο site του National Geographic Traveller. Σημειώνεται πως η παρουσία του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην έκδοση αυτή, εντάσσεται στην στρατηγική προβολή της Θεσσαλονίκης που υλοποιεί στην Μεγάλη Βρετανία.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023