Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚαινοτόμα τουριστικά προϊόντα για τη θερινή περίοδο της Lijiang
Προορισμοί

Καινοτόμα τουριστικά προϊόντα για τη θερινή περίοδο της Lijiang

Φεστιβάλ με τραγούδια διοργανώνεται από την Παλιάς Πόλης της Lijiang στην Κίνα.

Το βράδυ της 8ης Ιουλίου, συγκροτήματα από τραγουδιστές, κιθαρίστες, μπασίστες, ντράμερ κ.λπ. ξέσπασαν σε λαϊκά τραγούδια σε μια πλατεία της Παλιάς Πόλης της Lijiang στην επαρχία Yunnan της νοτιοδυτικής Κίνας, προσελκύοντας τουρίστες να απολαύσουν τη χαλαρωτική μουσική, σύμφωνα με το Silkroadgreek.gr 

Καινοτόμα τουριστικά προϊόντα, μορφές και εμπειρίες, όπως η εκτέλεση λαϊκών τραγουδιών, έχουν ζεστάνει την αγορά του καλοκαιριού στην πόλη Lijiang. Ο δημοφιλής τουριστικός προορισμός έχει δει περίπου 170.000 τουριστικές επισκέψεις κατά μέσο όρο κάθε μέρα από τις αρχές Ιουλίου, σύμφωνα με τον Yin Liangqin, αναπληρωτή διευθυντή της Δημοτικής Διοίκησης Πολιτισμού και Τουρισμού της Lijiang, ο οποίος προέβλεψε ότι ο αριθμός των τουριστών που δέχεται η Lijiang κατά τις καλοκαιρινές διακοπές θα αυξηθεί σημαντικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, η Lijiang εισάγει συνεχώς νέα προϊόντα για την τόνωση του τουρισμού.

Για παράδειγμα, με βάση το χιονισμένο βουνό Yulong Snow και τους άφθονους ζωικούς και φυτικούς πόρους στη γύρω περιοχή, η πόλη ξεκίνησε μια σειρά τουριστικών προϊόντων για τους τουρίστες για να εκτιμήσουν το τοπίο της ανατολής του ηλίου στο χιονισμένο βουνό, να κοιτάξουν ψηλά στον έναστρο ουρανό και διεξάγει επιστημονική έρευνα για τα φυτά.

Προκειμένου να εμπλουτίσει την τουριστική εμπειρία, έχει δημιουργήσει μια σειρά τουριστικών αξιοθέατων με “τουρισμό + γεωργία”, επιτρέποντας στους τουρίστες να πιάνουν ψάρια σε ορυζώνες, να μαζεύουν φρούτα σε περιβόλια, να φτιάχνουν κέικ με τριαντάφυλλα απολαμβάνοντας το φυσικό τοπίο στην περιοχή Gucheng και την επαρχία Yulong.

Εν τω μεταξύ, η Lijiang προσφέρει τουριστικά προϊόντα όπως εκδρομές μελέτης, οικογενειακό ταξίδι και εξατομικευμένο ταξίδι για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Για παράδειγμα, οι τουρίστες που επιλέγουν εκδρομή μελέτης στο Lijiang θα ντυθούν με τα παραδοσιακά ρούχα της τοπικής μειονότητας των Ναξίων, θα επισκεφθούν τα χωριά Ναξί, θα μάθουν να μιλούν τη γλώσσα Ναξί, θα απολαμβάνουν χορό και θα μαγειρεύουν με τους Ναξιώτες σε μια μονοήμερη περιήγηση με συνοδεία ξεναγών.

Η Lijiang λαμβάνει στοχευμένα μέτρα για τη βελτίωση των τουριστικών υπηρεσιών και της διαχείρισης γραφικών σημείων, ώστε να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα διακοπών για τους τουρίστες αυτό το καλοκαίρι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024