Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδριαΣυνέδριο στη Hainan για την προσέλκυση Αυστραλών τουριστών
Συνέδρια

Συνέδριο στη Hainan για την προσέλκυση Αυστραλών τουριστών

Event Venue Hainan

Το συνέδριο προώθησης του τουρισμού στη Sanya της επαρχίας Hainan είχε στόχο να τονώσει τον τουρισμό και να εξερευνήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες στην αυστραλιανή αγορά.

Συνέδριο προώθησης του τουρισμού και της πολιτιστικής βιομηχανίας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στη Sanya, στην επαρχία Hainan της νότιας Κίνας, με μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι τουριστικοί πόροι της νησιωτικής επαρχίας και να αξιοποιηθούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες στην αυστραλιανή αγορά, ανέφερε η China News Service, σύμφωνα με το Silkroadgreek.gr.

Μια αντιπροσωπεία 60 ατόμων από αυστραλιανά ταξιδιωτικά γραφεία και μέσα ενημέρωσης, καθώς και διασημότητες του Διαδικτύου συμμετείχαν στο συνέδριο, γνώρισαν την πολιτιστική γοητεία των εθνοτικών ομάδων του Hainan και απέκτησαν ολοκληρωμένες γνώσεις για τις τουριστικές πολιτικές και τα προϊόντα του νησιού.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε επίσης διάφορα μέρη, όπως το Haikou, το Danzhou, το Baoting και το Sanya στην επαρχία. Τα άρτια εξοπλισμένα γήπεδα γκολφ και τα πολυτελή ξενοδοχεία άφησαν βαθιά εντύπωση στα μέλη της αποστολής.

Το Hainan διαθέτει γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης, τα οποία είναι πολύ ελκυστικά για τους Αυστραλούς τουρίστες, είπε η Sheri Yu, η οποία εργάζεται στην τουριστική βιομηχανία στην Αυστραλία εδώ και 17 χρόνια.

Από τον Μάιο έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Haikou επανέλαβε τις αεροπορικές πτήσεις προς το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη για να υποδεχθεί περισσότερες ομάδες εισερχόμενου τουρισμού από την Αυστραλία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024