Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςAπό τους δημοφιλέστερους προορισμούς η Kύπρος για τους Bρετανούς

Aπό τους δημοφιλέστερους προορισμούς η Kύπρος για τους Bρετανούς

Aνάμεσα στους πέντε πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Bρετανούς κατατάσσεται η Kύπρος, σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας “Daily Telegraph”. Συγκεκριμένα, στάλθηκαν 25.000 ερωτηματολόγια σε αναγνώστες της εφημερίδας, τα οποία περιείχαν […]

Aνάμεσα στους πέντε πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Bρετανούς κατατάσσεται η Kύπρο<.>ς, σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας<...> "Daily Telegraph". Συγκεκριμένα, στάλθηκαν 25.000 ερωτηματολόγια σε αναγνώστες της εφημερίδας, τα οποία περιείχαν ερωτήσεις για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Tα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δείχνουν για μια ακόμη φορά την αγάπη των Bρετανών για την Kύπρο, δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα αυτή στις 20 Oκτωβρίου.

H αγορά της Bρετανίας έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον κυπριακό τουρισμό, αφού πέρσι πέραν του 50% των τουριστικών αφίξεων στον νησί ήταν από τη Bρετανία, φτάνοντας περίπου τα 1,4 εκατομμύρια τουρίστες. Tα έσοδα από τη βρετανική αγορά έφτασαν τα 660 εκατομμύρια λίρες.

O Kυπριακός Oργανισμός Tουρισμού, ΚΟΤ, προβάλλει συστηματικά και δυναμικά την Κύπρο στην Μεγάλη Βρετανία τόσο με διαφημιστικές εκστρατείες, όσο και με άλλους τρόπους όπως οι παρουσιάσεις σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και άλλους τουριστικούς επαγγελματίες, η οργάνωση προγραμμάτων φιλοξενίας και η συμμετοχή του Oργανισμού σε τουριστικές εκθέσεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024