Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΗ Κύπρος ψηφίζει Κρήτη για φέτος
Τουριστική Προβολή

Η Κύπρος ψηφίζει Κρήτη για φέτος

  • Από αριστερά: Ακης Κελεπέσης CEO του TOP KINISSIS, Κωσταντίνος Πάνορας Country Sales Manager Aegean, Πέπη Μπιρλιράκη, και Μανώλης Τσακαλάκης
  • Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη πλαισιωμένη από εκπροσώπους ξενοδοχείων

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται νέο ρεκόρ απευθείας πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Κρήτης.

Νέο ρεκόρ απευθείας πτήσεων μεταξύ Κύπρου και Κρήτης αναμένεται το φετινό καλοκαίρι αφού έχουν ήδη ανακοινωθεί 4 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο με την Cyprus Airways, 3 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο και 1 πτήση την εβδομάδα προς Χανιά με την Tus Airways,  4 πτήσεις την εβδομάδα προς Χανιά με την Ryanair, και 2 πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο με την Aegean Airlines .

Με αφορμή την αναμενόμενη αύξηση της τουριστικής εισροής από Κύπρο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του project «Γίνε Κρητικός για μια μέρα» στην Κύπρο, όπου παρεβρέθηκαν ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών. Την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιδιωτικός φορέας «Choose Crete» και φιλοξένησε το Top Kinisis, στη Λευκωσία, με στόχο την τουριστική προώθηση και προβολή του νησιού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η κ. Αθηνά Παπαγεωργίου, Διευθύνουσα στο Προξενικό Γραφείο εκ μέρους του Έλληνα Πρέσβη κ. Ιωάννη Παπαμελετίου. Επίσης παραβρέθηκε ο Διευθυντής του ΕΟΤ Κύπρου κ. Πέτρος Σαγάνας.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Πέπη Μπιρλιράκη παρουσίασε τη νέα καμπάνια του Δήμου, που είναι πιστοποιημένος με το σήμα Bike Friendly με έμφαση στον ποδηλατικό και το γαμήλιο τουρισμό και σε πολλές νέες δραστηριότητες.

Ο κ. Μανώλης Ντουκάκης, ειδικός συνεργάτης τουρισμού, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, παρουσίασε τις καινούργιες προτάσεις του Δήμου, τονίζοντας τις αναπλάσεις που έγιναν, τις ψηφιακές αλλαγές και την αγαλλίαση που νιώθει κάθε επισκέπτης πατώντας στο νησί.

Εκπρόσωποι από δύο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, η κ Galini Ivanidou εκ μέρους των Zeus International Hotel and Resort και η κ. Εμμανουέλα Τζίνη εκ μέρους των Grecotel Hotels and Resorts, αναφέρθηκαν στις ξεχωριστές επιλογές διαμονής με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για αξέχαστες εμπειρίες διακοπών που διαθέτουν οι μονάδες τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Μανώλης Τσακαλάκης, οποίος επεσήμανε ότι «Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη, να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, αλλά και με το πνεύμα, την ιστορία και τους ανθρώπους της». Η βραδιά έκλεισε με κλήρωση για τους παρευρισκόμενους, με δώρο μια εβδομάδα δωρεάν διαμονής για δύο άτομα στο ξενοδοχείο Rethymno Mare.

Ακολούθησε δεξίωση με Κρητικά εδέσματα και Κρητικά κρασιά. Την οργάνωση ανέλαβε ο κ. Λεωνίδας Μπαμπάνης, Γενικός Διευθυντής της «ChooseCrete», ενώ την παρουσίασε η δημοσιογράφος Καρολίνα Κυπριανού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024