Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΚύπροςΚρίσιμες αποφάσεις για τον κυπριακό τουρισμό

Κρίσιμες αποφάσεις για τον κυπριακό τουρισμό

Κρίσιμη είναι η περίοδος που διανύουμε για τον κυπριακό τουρισμό μιας και την άλλη εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου για την αντιμετώπιση της κρίσης που κρούει την θύρα […]

Κρίσιμη είναι η περίοδος που διανύουμε για τον κυπριακό τουρισμό μιας και την άλλη εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις<...> του υπουργικού συμβουλίου για την αντιμετώπιση της κρίσης που κρούει την θύρα του τουρισμού στην Κύπρο.

Ο υπουργός Eμπορίου, Bιομηχανίας και Tουρισμού Νίκος Pολάνδης, είχε συνάντηση στο Μέγαρο του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (KEBE), μαζί με εκπροσώπους φορέων από τη Βιομηχανία και τον Τουρισμό με σκοπό την απευθείας ενημέρωσή του για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Παράλληλα, ο κ. Ρολάνδης έχει συνεχείς διαβουλεύσεις με κυβερνήσεις και διοργανωτές ταξιδίων, ώστε να αποτραπεί η περίπτωση ταξιδιωτικής οδηγίας που ν’ αποτρέπει τους τουρίστες να έρθουν στην Kύπρο, αλλά και να διασφαλιστεί η σωστή προβολή του νησιού στο εξωτερικό. “H Kύπρος είναι προορισμός ποιότητας και κερδίζουμε τουρίστες από άλλες χώρες, που αυτή τη στιγμή έχουν προβλήματα”, δήλωσε ο υπουργός, χωρίς να συμμερίζεται τις απόψεις για πάγωμα των κρατήσεων, καθώς, όπως είπε, υπάρχει μείωση των κρατήσεων κατά 50% από το Ηνωμένο Βασίλειο και κατά 20% από τη Γερμανία. Καταλήγοντας, τόνισε ότι πρέπει να μελετηθούν και άλλοι αναπτυξιακοί τομείς της οικονομίας, όπως είναι το εμπόριο, οι βιομηχανίες και οι υπηρεσίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024