Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέο διαφημιστικό βίντεο για την ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου και το θρησκευτικό τουρισμό
Προώθηση προορισμού

Νέο διαφημιστικό βίντεο για την ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου και το θρησκευτικό τουρισμό

Νέο διαφημιστικό βίντεο του Δήμου Χερσονήσου, που ονομάζεται 'The Power of Legacy' δηλαδή 'Η Δύναμη της Κληρονομιάς'.

Το βίντεο που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί στο διαδίκτυο από τις 15 Οκτωβρίου2013 περιλαμβάνει βαθιά κρυμμένους θησαυρούς της ενδοχώρας του Δήμου Χερσονήσου που περιμένουν τους επισκέπτες να τους ανακαλύψουν, συνδυάζοντας με πρωτότυπο τρόπο την παράδοση και την τεχνολογία.

Δείχνει ανθρώπους ζεστούς και φιλόξενους και το απίστευτο φυσικό κάλλος που έχει παραδοθεί από τις προηγούμενες γενεές ως ηθική και πνευματική παρακαταθήκη. Όλα αυτά μέσα από το πρίσμα της μοναδικής  ομορφιάς των αυθεντικών παραδοσιακών χωριών, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε σπιτική ελληνική κουζίνα.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από την εταιρεία Blueroom, η οποία έχει ενσωματώσει λήψεις που έγιναν από το Νορβηγό φωτογράφο Stian Rekdal με την τεχνική της χρονικής επιτάχυνσης (time lapse photography). Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή πραγματοποιήθηκε χωρίς επιβάρυνση του Δήμου και χωρίς αμοιβή των καλλιτεχνών, ενώ η διαμονή και φιλοξενία τους εξασφαλίστηκε χάρη στις ευγενικές χορηγίες επιχειρηματιών του τουρισμού της περιοχής.

Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο θεματικά videos για το leisure “κομμάτι” του Δήμου Χερσονήσου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024