Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλλει τον προορισμό στην αγορά της Ιρλανδίας
Προορισμοί

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης προβάλλει τον προορισμό στην αγορά της Ιρλανδίας

Στόχος της φιλοξενίας είναι η στήριξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με το Δουβλίνο, η οποία υποστηρίχτηκε στο παρελθόν με διάφορες δράσεις προβολής.

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Τουρισμού Χαλκιδικής με το γραφείο Εξωτερικού του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας και τη διευθύντρια του, κα Σκαρβέλη, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό ταξίδι 8 Ιρλανδών blogger και επαγγελματιών των Ιρλανδικών ΜΜΕ.

Στόχος της φιλοξενίας είναι η στήριξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης με το Δουβλίνο, η οποία υποστηρίχτηκε στο παρελθόν με διάφορες δράσεις προβολής.

Οι ιρλανδές bloggers φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ, περιηγήθηκαν στην Άνω Πόλη, απήλαυσαν και πρόβαλαν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα περιέλαβε γαστρονομικό περίπατο στις κεντρικές αγορές της πόλης καθώς και ξενάγηση και γεύμα στην Αγορά Μοδιάνο.

Οι φιλοξενούμενες δοκίμασαν την υψηλή γαστρονομία της πόλης στο εστιατόριο Μαϊάμι, ενώ απόλαυσαν τα κοκτέηλ τους στο Avenue και με τις αναρτήσεις τους πρόβαλαν το παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης.

Στη συνέχεια οι ιρλανδές δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα μετά από μία στάση στον Σάββίκο για street food, να απολαύσουν και να αναδείξουν τη νυχτερινή ζωή της πόλης, που όπως είπαν: «δεν κοιμάται ποτέ!!»

Η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου τόνισε: «Η άριστη συνεργασία με τον ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και το Οργανισμό Τουρισμού Χαλκιδικής για την προβολή του προορισμού στην Ιρλανδία ξεκίνησε το 2019. Από τότε που ξεκίνησε η απευθείας πτήση από το Δουβλίνο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο «Μακεδονία». Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με στελέχη υψηλού  επιπέδου σε ενέργειες που αυξάνουν την επισκεψιμότητα, όχι μόνο σε επίπεδο ποσοτικό αλλά και ποιοτικό».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024