Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΙ. Δρέττα: Συναντήσεις με συναρμόδια υπουργεία και περιφέρειες
Πολιτική

Ι. Δρέττα: Συναντήσεις με συναρμόδια υπουργεία και περιφέρειες

Επί τάπητος θέματα που αφορούν τον τουρισμό και την ανερχόμενη τουριστική κίνηση λόγω θερινής περιόδου.

Με συναντήσεις, τηλεδιασκέψεις, και συμμετοχή σε συσκέψεις, η υπουργός Τουρισμού κ. Ιωάννα Δρέττα συνεχίζει την επικοινωνία με συναρμόδια υπουργεία και τις περιφέρειες της χώρας σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό και την ανερχόμενη τουριστική κίνηση λόγω θερινής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό η υπουργός Τουρισμού την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε τους υπουργούς: Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Γκόλια, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Κλιάρη και τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γιώργο Κουμεντάκη

Συμμετείχε σε συναντήσεις με τους υπουργούς και σε ορισμένες περιπτώσεις σε ευρύτερες συσκέψεις με την παρουσία και άλλων στελεχών του κάθε υπουργείου ή και εκπροσώπων φορέων αρμοδιότητάς τους.

Επίσης πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες της χώρας όπου και συζητήθηκαν θέματα για τον τουρισμό, και την ροή της τουριστικής κίνησης γενικά και ειδικά κατά περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η κ. Δρέττα, νωρίτερα είχε ανάλογες συναντήσεις με τους υπουργούς Ενέργειας κ. Παντελή Κάπρο, Υγείας κυρία Αναστασία Κοτανίδου, Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπο Λαλούση με θέματα που αφορούν τις υποδομές ενόψει των μεγαλύτερων αναγκών λόγω θέρους και αύξησης των επισκεπτών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024