Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςAir Serbia: Νέα απευθείας δρομολόγια Βελιγράδι – Χανιά
Αερομεταφορές

Air Serbia: Νέα απευθείας δρομολόγια Βελιγράδι – Χανιά

Η εναρκτήρια πτήση της Air Serbia έτυχε επίσημης υποδοχής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων.

Με την πτήση JU754, σηματοδοτείται η έναρξη των απευθείας εποχικών δρομολογίων από το Βελιγράδι προς τα Χανιά της Κρήτης. Η Air Serbia πλέον, θα εκτελεί πτήσεις προς τον νέο προορισμό τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή.

Η εναρκτήρια πτήση της Air Serbia έτυχε επίσημης υποδοχής στο Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου, 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

«Ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, προσθέσαμε μερικούς από τους δημοφιλείς προορισμούς τσάρτερ στην προγραμματισμένη υπηρεσία μας. Από σήμερα, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στην απευθείας υπηρεσία μας προς τα Χανιά, τον δεύτερο προορισμό μας στην Κρήτη, μαζί με το Ηράκλειο, όπου ξεκινήσαμε πρόσφατα να πετάμε με τα προγραμματισμένα δρομολόγιά μας», δήλωσε ο Boško Rupić, γενικός διευθυντής εμπορίου και στρατηγικής της Air Serbia.

Η Air Serbia προσφέρει στους επιβάτες της καλές συνδέσεις από τα Χανιά, μέσω Βελιγραδίου, προς Άμστερνταμ, Βερολίνο, Μπολόνια, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ, Ποντγκόριτσα και πολλές άλλες πόλεις.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024