Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠεριοδικό Escape: Για πρώτη φορά ένθετος ταξιδιωτικός οδηγός για την Κρήτη
Προβολή προορισμού

Περιοδικό Escape: Για πρώτη φορά ένθετος ταξιδιωτικός οδηγός για την Κρήτη

Για πρώτη φορά, η North Events σε συνεργασία με το μεγάλο περιοδικό Escape 360ο της Σουηδίας, εκδίδει ένθετο ταξιδιωτικό οδηγό 32σελίδων αποκλειστικά για την Κρήτη στο 1ο τεύχος του περιοδικού για τον Ιανουάριο 2014.

Μετά το Παρίσι, τη Ν. Υόρκη, το Βερολίνο και την Μπανγκοκ τώρα… η Κρήτη. H North Events σε συνεργασία με το περιοδικό Escape 360ο, το δημοφιλέστερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Σκανδιναβίας και ειδικότερα της Σουηδίας, θα εκδώσει για πρώτη φορά ένα 32σελιδο οδηγό αποκλειστικά για την Κρήτη στο 1ο τεύχος του 2014 με ημερομηνία δημοσίευσης τις 22 Ιανουαρίου. Στο περιοδικό, το ένθετο θα συνοδεύεται και από ένα επιπλέον 6σελιδο editorial – αφιέρωμα των συντακτών.

Πέραν της έντυπης έκδοσης για την Κρήτη ο ίδιος οδηγός θα είναι διαθέσιμος και ηλεκτρονικά μέσα από τον κόμβο του Escape στην ενότητα Escape Guides, αλλά και ως εφαρμογή για smartphones, surfboards και iPads, από το Adroidmarket και το Appstore για όλα τα λειτουργικά συστήματα.

Το περιοδικό Escape 360ο έχει περισσότερους από 90.000 αναγνώστες σε κάθε τεύχος του και πολλαπλάσιους άλλους χιλιάδες επισκέπτες στην ιστοσελίδα του. Το προφίλ των αναγνωστών του ανήκει στο υψηλό κοινωνικοοικονομικό εισοδηματικό επίπεδο, και όπως δηλώνουν και οι ίδιοι οι αναγνώστες, αγαπούν να ταξιδεύουν!

Η πρωτοβουλία αυτή της North Events με την σύμπραξη του εκδοτικού Ομίλου IPG Σουηδίας συμπεριλαμβάνει και το περιοδικό “Allt om Bröllops” (All about Weddings) στο οποίο επίσης θα υπάρχει 6σελιδο αφιέρωμα με προτάσεις για γάμους στην Κρήτη.

Ο ένθετος ταξιδιωτικός οδηγός για την Κρήτη θα είναι ο μοναδικός προορισμός από όλη την Ελλάδα μετά από προορισμούς προηγούμενων εκδόσεων του Escape 360ο, όπως είναι το Παρίσι, η Ρώμη, η Νέα Υόρκη, η Μαδρίτη, το Βερολίνο, το Άμστερνταμ, και η Μπανγκόκ.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023