Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΠρόταση Ζούλοβιτς-Κεφαλογιάννη: Προβολή της Αττικής ως Αθήνα και τα νησιά της
Διαφήμιση

Πρόταση Ζούλοβιτς-Κεφαλογιάννη: Προβολή της Αττικής ως Αθήνα και τα νησιά της

Στην 53η Γενική Συνέλευση της ΕΞΑΑΑ, προτάθηκε η προώθηση της Αττικής ως “Αθήνα και τα νησιά της”, πρόταση που έγινε άμεσα αποδεκτή από την υπουργό Τουρισμού.

Στην 53η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής και Αργοσαρωνικού μετά την παρουσίαση της έρευνας της ένωσης για τα ξενοδοχεία της Αττικής, έγινε πρόταση από την πρόεδρο Λαμπρινή Καρανάσιου-Ζούλοβιτς για την προώθηση της Αττικής με ένα ενιαίο όνομα “Αθήνα και τα νησιά της”.

Διαβάστε επίσης → ‘Μust see’ προορισμός η Αθήνα, αλλά οι εγγενείς αδυναμίες της, δεν της επιτρέπουν ‘εξίσωση’ με τις ανταγωνίστριες διεθνείς πόλεις

Η κα Ζούλοβιτς τόνισε το αλαλούμ με τα ονόματα που ουσιαστικά μπερδεύουν τους τουρίστε και υποστήριξε ότι το “Αθήνα και τα νησιά της” είναι το καλύτερο και δίνει έμφαση στο γεγονός ότι η Αθήνα είναι η μόνη παραθαλάσσιας πρωτεύουσα της Ευρώπης που μπορεί κάποιος αμέσως μετά τη βόλτα του ή το συνέδριο του να κολυμπήσει στη θάλασσα.

Η πρόταση έγινε άμεσα αποδεκτή από την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία τόνισε ότι τώρα που θα γίνουν οι DMMO’s σε κάθε περιφέρεια και θα βγει το πλαίσιο της λειτουργίας τους θα ήταν μια καλή ιδέα η Αττική να προβάλλεται παντού με ένα ενιαίο όνομα και αυτό ναι θα είναι το “Αθήνα και τα νησιά της”. Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε ότι “είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία τώρα με τους DMMO’s για την Αθήνα μας και τα νησιά που πολιτικά ονομάζουμε Περιφέρεια Αττικής αλλά ως brand αυτό που μπορεί να γίνει αντιληπτό στο εξωτερικό είναι η Αθήνα και τα νησιά. Ναι θα το βάλουμε ως στόχο μας με τα καινούργια εργαλεία που έχουμε να το καταφέρουμε. Όλοι συμφωνούμε οπότε δεν υπάρχει κάνενας λόγος να μην προχωρήσουμε με αυτή τη σκέψη και τη στρατηγική”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024