Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΣε αναζήτηση προσφορών για υδατοδρόμιο η Λιμενική Επιτροπή Ζακύνθου
Αερομεταφορές

Σε αναζήτηση προσφορών για υδατοδρόμιο η Λιμενική Επιτροπή Ζακύνθου

Η Λιμενική Επιτροπή Ζακύνθου θα έρθει σε επαφή με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οργάνωσης υδατοδρομίων, αναζητώντας τη βέλτιστη οικονομική προσφορά.

Να προχωρήσει στην αδειοδότηση της λειτουργίας υδατοδρομίου στο λιμάνι της Ζακύνθου, αποφάσισε ομόφωνα η Λιμενική Επιτροπή του νησιού.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η συζήτηση στην Επιτροπή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των πρωτοβουλιών που έχουν, ήδη, αναληφθεί σε επίπεδο Περιφέρειας Ιονίων και αφορούν τη λειτουργία υδατοδρομίων σε όλα τα νησιά. Άμεσος στόχος είναι η σύνδεση των νησιών του Ιονίου μέσω υδροπλάνων και στη συνέχεια η σύνδεση των νησιών με την ηπειρωτική Ελλάδα.

Όπως αποφασίστηκε, η Λιμενική Επιτροπή θα έρθει σε επαφή με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της οργάνωσης υδατοδρομίων, αναζητώντας τη βέλτιστη οικονομική προσφορά.

Tο κόστος για τη δημιουργία υδατοδρομίου υπολογίζεται στις 30.000 ευρώ. Σε αυτό τον προϋπολογισμό συμπεριλαμβάνονται οι παρεμβάσεις που απαιτούνται για την αδειοδότηση αλλά και την εξασφάλιση της πιστοποίησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024