Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣτοχευμένες επαφές του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση WTM 2023
Εκθέσεις

Στοχευμένες επαφές του Δήμου Ιητών στη διεθνή έκθεση WTM 2023

Με ραντεβού αλλά και αισιόδοξα μηνύματα η παρουσία της Ίου στη WTM στο Λονδίνο.

«Ραντεβού» με σημαντικές αγορές του εξωτερικού είχε ο Δήμος Ιητών στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market WTM στο Λονδίνο που διήρκησε από τις ​6 έως και τις ​8 Νοεμβρίου 2023.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιητών Πλούτωνας Κοριτσιάδης είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει το πολυδιάστατο τουριστικό «προϊόν» της Ίου  σε επιλεγμένους δημοσιογράφους, bloggers, και ειδικούς. Οι επαγγελματικές συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί από την εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων τουρισμού  του Δήμου, αφορούσαν αγορές όπως Μ. Βρετανία, Αμερική, Γαλλία και Ιταλία, ενώ το εύρος ενδιαφερόντων που συζητήθηκαν «άγγιξαν» το σύνολο των δυνατοτήτων του προορισμού όπως activities, πολιτισμός, διασκέδαση, τουριστικές υπηρεσίες, ιστορία, φυσικό κάλλος και γαστρονομία.

«Τα τελευταία χρόνια καταβάλ​λαμε μια πολύ​ σοβαρή προσπάθεια για την ανάδειξη ενός εμπλουτισμένου αφηγήματος. Η Ίος είναι ένας προορισμός με πολλά πρόσωπα που μπορεί να σταθεί επάξια και πέραν της υψηλής σεζόν. Παρά τις αντιξοότητες της περασμένης τετραετίας, το ταξιδιωτικό κοινό και πολλές ειδικές ομάδες ενδιαφέροντος δείχνουν να εισπράττουν, να αποδέχονται και να επικροτούν τα μηνύματα μας όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φετινές αυξήσεις αφίξεων σε μήνες εκτός τουριστικής αιχμής» τόνισε ο κ. Κοριτσιάδης μετά το τέλος της έκθεσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024