Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Costa Neoromantica η πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου της Costa Crociere στο Ηράκλειο για φέτος
Κρουαζιέρα

Το Costa Neoromantica η πρώτη άφιξη κρουαζιερόπλοιου της Costa Crociere στο Ηράκλειο για φέτος

Το πλοίο παρέμεινε στο λιμάνι του Ηρακλείου από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι σήμερα και μετέφερε 1.555 επιβάτες και 685 μέλη πληρώματος.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Costa Neoromantica, που είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Costa Crociere που προσέγγισε το λιμάνι του Ηρακλείου για τη φετινή χρονιά, σε σύνολο 41 αφίξεων για την ίδια εταιρεία, πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος και διευθύνων δύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Ιωάννης Μπρας, συνοδευόμενος από τον διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών, κ. Ευάγγελο Τσαμπουράκη.

Στα πλαίσια της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και ο κ. Μπρας ενημέρωσε τον καπετάνιο του πλοίου κ. Arena Pascuale, για σειρά έργων/παρεμβάσεων που έχει εκτελέσει η ΟΛΗ ΑΕ, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πληρωμάτων, αλλά και για τον μελλοντικό προγραμματισμό της διοίκησης του Οργανισμού.

Το πλοίο που παρέμεινε στο λιμάνι του Ηρακλείου από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και μετέφερε 1.555 επιβάτες και 685 μέλη πληρώματος, κατέπλευσε από τη Σμύρνη, ενώ επόμενος προορισμός του είναι η Βαλέττα στη Μάλτα.

Επίσης, με την ευγενική προσφορά του Δήμου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε μικρή συναυλία από κουαρτέτο της Συμφωνικής Ορχήστρας της πόλης, στον Επιβατικό Σταθμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024