Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςHellenic Train: Αναστολή λεωφορειακών συνδέσεων λόγω πλημμυρικών φαινομένων
Σιδηρόδρομος

Hellenic Train: Αναστολή λεωφορειακών συνδέσεων λόγω πλημμυρικών φαινομένων

Η στάθμη του νερού του Πηνειού παραμένει σταθερή αλλά αρκετά υψηλή, καθώς φτάνει τα 8,20 μέτρα (όταν το  όριο επιφυλακής είναι τα 6,6 μέτρα).

Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας από την Hellenic Train οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα- Λιτόχωρο, μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: “Μετά από ενημέρωση των αρμόδιων αρχών για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό στο ύψος της Λάρισας, εξαιτίας της υπερχείλισης του Πηνειού, αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι λεωφορειακές συνδέσεις στη γραμμή  Αθήνα- Θεσσαλονίκη, καθώς και στη Λάρισα- Λιτόχωρο.  Εφόσον δοθεί πάλι σε κυκλοφορία η Εθνική Οδός και επιτραπεί η διέλευση οχημάτων, θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση και επαναπρογραμματισμό των δρομολογίων”.

Τα νερά έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ισχύει ακόμη απαγόρευση κυκλοφορίας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου λόγω εκτεταμένων πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366). Η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο.

Οι σιδηροδρομικές γραμμές στο δίκτυο Αθήνα – Θεσσαλονίκη έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς σε αρκετά σημεία είναι αδιάβατο, λόγω φερτών υλικών από την κακοκαιρία και τόνων λάσπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024