Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΕπιτυχημένο ξεκίνημα για τη νέα εκπομπή του Greek Business Channel “Business & Travel”

Επιτυχημένο ξεκίνημα για τη νέα εκπομπή του Greek Business Channel “Business & Travel”

Εξαιρετική επιτυχία, αναφορικά με τα ποσοστά της τηλεθέασης της, σημειώνει η τηλεοπτική εκπομπή “Business & Travel” του Greek Business Channel (G.B.C.), το οποίο εκπέμπει στο μπουκέτο της NOVA. Ενδεικτικό του […]

Εξαιρετική επιτυχία, αναφορικά με τα ποσοστά της τηλεθέασης της, σημειώνει η τηλεοπτική εκπομπή “Business & Travel” του<...> Greek Business Channel (G.B.C.), το οποίο εκπέμπει στο μπουκέτο της NOVA.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που παρουσιάζει η ημίωρη εκπομπή είναι ότι η ERTSAT, η δορυφορική τηλεόραση της ΕΡΤ, ανέλαβε από τις 15 Οκτωβρίου να την αναμεταδίδει σε όλο τον κόσμο 8 φορές την εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι μετά την απορρόφηση της Alpha Digital από τη NOVA οι συνδρομητές της αγγίζουν τους 165.000, ενώ αρκετές χιλιάδες ακόμη (υπολογίζονται σε 7.000-8.000 συνδρομητές σε Κύπρο, Γερμανία, Μ. Βρετανία και βαλκανικές χώρες), διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NOVA. Παράλληλα τις προσεχείς ημέρες οι χρήστες internet θα μπορούν να βλέπουν την εκπομπή, είτε ζωντανά είτε όποια στιγμή το επιθυμήσουν -καθώς και παρελθούσες εκπομπές- αν το ζητήσουν, από το site www.gbc.gr

Υπενθυμίζεται ότι το “Business & Travel” είναι η εκπομπή των κλάδων του Τουρισμού και των Μεταφορών που αφορά τον επαγγελματία του χώρου (είτε του τουρισμού είτε προμηθευτή αυτού) αλλά και τον ενδιαφερόμενο καταναλωτή επιχειρηματία ή ταξιδιώτη (προτείνονται ταξιδιωτικά πακέτα καθώς και πληροφορίες για ταξίδια Business ή Leisure).

Παρουσιαστής και αρχισυντάκτης της εκπομπής, που πλέον συμπληρώνει 2,5 μήνες ζωής, είναι ο δημοσιογράφος Χάρης Ντιγριντάκης.

Το Business & Travel μεταδίδεται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στην πρωινή ζώνη 8.30-9.00 (ζωντανά), και στην απογευματινή ζώνη 19.30-20.00 (επανάληψη), ενώ επιλεγμένα στιγμιότυπα των εκπομπών της εβδομάδας μεταδίδονται κάθε Σάββατο και Κυριακή 14.00-15.00.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024