Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠλαίσιο Computers: Διπλή βράβευση για τη στρατηγική της για τη συμπερίληψη και την ποικιλότητα
Τεχνολογία

Πλαίσιο Computers: Διπλή βράβευση για τη στρατηγική της για τη συμπερίληψη και την ποικιλότητα

Η εταιρεία απέσπασε διπλή διάκριση στην ενότητα Best Activities/Projects/Practices των βραβείων Diversity & Inclusion 2023.

H Πλαίσιο Computers βρέθηκε ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των βραβείων Diversity & Inclusion 2023. Η εταιρεία απέσπασε διπλή διάκριση στην ενότητα Best Activities / Projects / Practices, για τη συνολικότερη λειτουργία της εταιρείας με σεβασμό στην αποδοχή, το σεβασμό και την ποικιλότητα των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, απέσπασε το Platinum στην ενότητα αυτή καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, αλλά και το Gold βραβείο στην κατηγορία Hiring & Recruiting, για τη συνολική στρατηγική προσλήψεων της εταιρείας βασισμένη στη συμπερίληψη, αλλά και την υλοποίηση δράσεων που διασφαλίζουν ίσες ευκαιρίες και αξιοκρατία στο εργασιακό περιβάλλον.

Μέσω πολιτικών και πρακτικών που προωθούν την ισότητα στο εργασιακό περιβάλλον, η Πλαίσιο αναγνωρίζεται ως μια εταιρεία με κουλτούρα διαφορετικότητας, επενδύοντας στην πρόσληψη ανθρώπων από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, μέσω των πρακτικών της στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του “talent pool” της με τη σημερινή αγορά, καθιστώντας την ως εργοδότης επιλογής για τα νέα ταλέντα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και οικονομικών απολαβών για όλους τους συνεργάτες.

Σήμερα, η Πλαίσιο απασχολεί περισσότερους από 1.500 εργαζόμενους, εκ των οποίων το 48% είναι γυναίκες, με το 28% αυτών να βρίσκονται σε διευθυντική ή managerial θέση. Επιπλέον, η εταιρεία αξιοποιεί όλα τα κανάλια προσέλκυσης υποψηφίων για την εύρεσή τους, ανεξαρτήτως κοινωνικοοικονομικού υπόβαθρου, προωθώντας την κοινωνική κινητικότητα στην εταιρεία. Παράλληλα, επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση του ανθρωπίνου δυναμικού για την ολοκληρωμένη εφαρμογή της κουλτούρας ποικιλότητας και συμπερίληψης στο εργασιακό περιβάλλον, μέσω σεμιναρίων και inspirational speeches.

Όλα τα παραπάνω, λειτουργούν ως συνέχεια της υπογραφής της Χάρτας Διαφορετικότητας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, επικυρώνοντας τις ενέργειες που η Πλαίσιο υλοποιεί προς την κατεύθυνση της ενσωμάτωσης της ποικιλότητας.

Ο κ. Τάσος Τσουμάνης, People Head της Πλαίσιο, δήλωσε σχετικά: «Στην Πλαίσιο, η τήρηση της ποικιλότητας και της συμπερίληψης στο χώρο εργασίας είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας, αποτελώντας παράλληλα βασικό πυλώνα για την στρατηγική ανάπτυξης της Πλαίσιο έως το 2030. Οι διακρίσεις αυτές επιβραβεύουν την μέχρι τώρα πορεία μας, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη
δέσμευσή μας στην Χάρτα Διαφορετικότητας που υπογράψαμε προ μηνών. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε τη μοναδικότητα και να εργαζόμαστε για την λειτουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, όπου ο καθένας μπορεί να εκφράσει τον εαυτό του».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024