Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΑνακοίνωση της Minoan Flying Dolphins για το χάος στα δρομολόγια

Ανακοίνωση της Minoan Flying Dolphins για το χάος στα δρομολόγια

Με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις τελευταίες αποφάσεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, βάσει των οποίων δεν υπάρχουν εγκεκριμένα δρομολόγια στα πλοία […]

Με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις τελευταίες αποφάσεις του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, βάσει των οποίων<...> δεν υπάρχουν εγκεκριμένα δρομολόγια στα πλοία της Minoan<.> Flying Dolphins με φυσική συνέπεια να ταλαιπωρείται το επιβατικό κοινό, η εταιρία ανακοίνωσε τα εξής.
Η MFD τροποποίησε τα δρομολόγια της σύμφωνα με το σήμα του ΥΕΝ (231548/06-2000) που έλαβε στις 23 Ιουνίου και τα προσάρμοσε στις νέες εργασιακές υποχρεώσεις, δηλαδή στην καθιέρωση διπλών πληρωμάτων για τα ταχύπλοα πλοία.
Επίσης, η Minoan Flying Dolphins προέβλεψε τις αρνητικές εξελίξεις για την εξυπηρέτηση του ταξιδιωτικού κοινού από τις αποφάσεις του ΥΕΝ, και δύο μέρες νωρίτερα έστειλε νέο πρόγραμμα δρομολογίων, του οποίου την έγκριση ακόμα αναμένει, προκειμένου να ανοίξει τα πλάνα των κρατήσεων.
Επιπλέον, συνεχίζει η ανακοίνωση, η εταιρία ακόμη περιμένει απάντηση από το ΥΕΝ στο οποίο δήλωσε την ετοιμότητα της να δρομολογήσει στη Γραμμή Πειραιάς-Χανιά ταχύπλοο νέας τεχνολογίας, το οποίο θα καλύπτει τη διαδρομή σε 4 ώρες. Επίσης, οχηματαγωγά πλοία για τις Γραμμές Κυκλάδων και Χίου-Μυτιλήνης,, που θα ανακουφίσουν την πίεση της καλοκαιρινής περιόδου, από την κίνηση των φορτηγών οχημάτων, των οποίων η παρουσία αφενός δεν επιτρέπει την μεταφορά ΙΧ αυτοκινήτων και αφετέρου την ταυτόχρονη μεταφορά επιβατών και επικίνδυνων φορτίων.
Η ανακοίνωση τελειώνει με την παρατήρηση ότι για την Minoan Flying Dolphins το μείζον θέμα είναι η εξυπηρέτηση του επιβατηγού κοινού, και εκφράσεις κύκλων, που ταυτίζουν την ακτοπλοΐα της χώρας μας με εικόνα ζούγκλας και δυσφημούν τον βασικό κλάδο συγκοινωνιακής επικοινωνίας με τη νησιώτικη Ελλάδα, παρέχοντας έτσι τη χείριστη εκμετάλλευση σε μια έντονα ανταγωνιστική διεθνή αγορά, αφήνονται στην κρίση του ελληνικού λαού.
Τέλος, τίθεται ο προβληματισμός για το πώς θα υπερασπιστούν οι αρμόδιες αρχές τυχόν βολές ξένων ειδησεογραφικών φορέων, που κάθε χρόνο, αυτή την περίοδο, βάλουν κατά του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024