Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοίαΗ Minoan παρέλαβε το πρώτο Highspeed

Η Minoan παρέλαβε το πρώτο Highspeed

Η Minoan Flying Dolphins ανακοίνωσε εχθές ότι παρέλαβε από τα ναυπηγεία Austal της Αυστραλίας το πρώτο από τα τρία νεοκατασκευαζόμενα ταχύπλοα πλοία τύπου Highspeed. Πρόκειται για το Highspeed 2 στο […]

Η Minoan<.> Flying Dolphins ανακοίνωσε εχθές ότι παρέλαβε από τα ναυπηγεία Austal της Αυστραλίας το πρώτο<...> από τα τρία νεοκατασκευαζόμενα ταχύπλοα πλοία τύπου Highspeed.
Πρόκειται για το Highspeed 2 στο οποίο υψώθηκε ελληνική σημαία και σήμερα το πρωί αναχωρεί για την Ελλάδα προκειμένου στα μέσα Ιουνίου να ενταχθεί στις γραμμές του Αιγαίου.
Το πλοίο που διαθέτει μεταφορική ικανότητα 650 επιβατών στις θέσεις VIP, Business, και Economy, καθώς και 75 οχημάτων Ι.Χ., θα είναι το ταχύτερο πλοίο νέας τεχνολογίας στο Αιγαίο ταξιδεύοντας με ταχύτητα 39 κόμβων.
Τα άλλα δύο πλοία της σειράς, Highspeed 3 και Highspeed 4 πρόκειται να παραληφθούν στα μέσα Ιουνίου και θα δρομολογηθούν αρχές Ιουλίου στις γραμμές των Κυκλάδων τόσο από τον Πειραιά, όσο και από τη Ραφήνα. Τα συγκεκριμένα πλοία θα αναμένεται ότι θα μειώσουν στο μισό χρόνο τη διάρκεια του ταξιδιού στη διαδρομή Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023