Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΑπαγορεύτηκε ο απόπλους σε κρουαζιερόπλοιο της ROC

Απαγορεύτηκε ο απόπλους σε κρουαζιερόπλοιο της ROC

Απαγορεύτηκε ο απόπλους από το λιμάνι του Ντέρμπαν, στη Νότια Αφρική, του ελληνικού κρουαζιερόπλοιου, του Olympia Countess, λόγω χρεών. Το κρουαζιερόπλοιο με περίπου 400 επιβάτες αποκλείσθηκε χθες στο λιμάνι έπειτα […]

Απαγορεύτηκε ο απόπλους από το λιμάνι του Ντέρμπαν, στη Νότια Αφρική, του ελληνικού κρουαζιερόπλοιου, του Olympia Countess, λόγω<...> χρεών.

Το κρουαζιερόπλοιο με περίπου 400 επιβάτες αποκλείσθηκε χθες στο λιμάνι έπειτα από νομικά διαβήματα που πραγματοποίησαν δύο εταιρίες πιστωτές του ιδιοκτήτη του πλοίου, του ελληνικού ομίλου Royal Olympia Cruises, ROC, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δικηγόρος Κρις Ρέντι. Το Olympia Countess με τους 423 επιβάτες του επρόκειτο αρχικά να πλεύσει κατά μήκος της νοτιοαφρικανικής ακτής για να φτάσει στη βόρεια Μοζαμβίκη. “Περιττό να πούμε ότι είμαστε τρομερά απογοητευμένοι. Είναι μια υπόθεση ανάμεσα στην εταιρία και τους πιστωτές της”, δήλωσε ο Αλαν Φόγκιτ, διευθυντής μάρκετινγκ της εταιρίας Starlight Cruises που οργάνωσε αυτή την κρουαζιέρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024