Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςCelestyal: Κρουαζιέρες για όλο τον χρόνο, νέα δρομολόγια στον Περσικό Κόλπο
Κρουαζιέρα

Celestyal: Κρουαζιέρες για όλο τον χρόνο, νέα δρομολόγια στον Περσικό Κόλπο

Celestyal Journey
Celestyal Journey

Η νέα κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων “Desert Days”, προγραμματίζεται να αναχωρήσει στις 9 Νοεμβρίου 2024, με αφετηρία τη Ντόχα του Κατάρ και θα προσεγγίσει για πρώτη φορά μια σειρά από σημαντικούς προορισμούς στη Μέση Ανατολή.

Η Celestyal ανακοίνωσε ότι από τον Νοέμβριο του 2024, το Celestyal Journey θα επισκέπτεται τέσσερις νέες χώρες (Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν και Ομάν) και έξι νέα λιμάνια (Ντόχα, Μπαχρέιν, Ντουμπάι, Khasab, Sir Bani Yas και Άμπου Ντάμπι) στον Περσικό Κόλπο.

Η πρώτη νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων “Desert Days”, θα αναχωρήσει στις 9 Νοεμβρίου 2024 από τη Ντόχα του Κατάρ και θα προσεγγίσει για πρώτη φορά το Μπαχρέιν, το Ντουμπάι, το
Khasab (Ομάν), το νησί Sir Bani Yas και το Άμπου Ντάμπι. Υπενθυμίζεται ότι, το Celestyal Journey, χωρητικότητας 1.260 επιβατών, εντάχθηκε στο στόλο της εταιρείας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι νέες κρουαζιέρες “Desert Days”, θα πραγματοποιούνται έως τις 25 Ιανουαρίου του 2025 και θα επαναλαμβάνονται τη χειμερινή περίοδο.

Desert Days Itinerary Celestyal (1)

Δρομολόγιο της κρουαζιέρας 7 διανυκτερεύσεων “Desert Days”.

Η Celestyal επιβεβαίωσε επίσης, ότι με τα δύο νέα πλοία του στόλου της, θα εκτελεί κρουαζιέρες όλο το χρόνο, με εποχιακές προσφορές, όπως:

  • Χειμερινό πρόγραμμα κρουαζιέρων, με αναχώρηση από τη Ντόχα, το οποίο θα έχει διάρκεια από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Ιανουάριο του 2025. Το πρόγραμμα θα εκτελείται με το πλοίο Celestyal Journey, το οποίο θα πραγματοποιεί την κρουαζιέρα “Desert Days”, δίνοντας την επιλογή τριών, τεσσάρων, πέντε και επτά διανυκτερεύσεων. Επιπλέον, το νέο πλοίο Celestyal Discovery, χωρητικότητας 1.266 επιβατών, θα πραγματοποιεί την κρουαζιέρα “Τρεις Ήπειροι” από τον Νοέμβριο του 2025, έως τον Μάρτιο του 2026, με προσεγγίσεις στην Ελλάδα, την Τουρκία, την Κύπρο, το Ισραήλ και την Αίγυπτο.
  • Το θερινό πρόγραμμα της Celestyal, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, με το πλοίο Celestyal Journey θα περιλαμβάνει τις εξής κρουαζιέρες: την “Ονειρεμένη Αδριατική”, που θα ξεκινά από την Ελλάδα και θα επισκέπτεται το Μαυροβούνιο, την Κροατία και την Ιταλία, με παρθενικές προσεγγίσεις στην Κεφαλονιά, το Ντουμπρόβνικ, το Κότορ, την Κέρκυρα, το Μπάρι και το Κατάκολο. Την καλοκαιρινή εκδοχή της “Ονειρεμένης Αδριατικής”, που θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά και τη Βενετία. Το “Ειδυλλιακό Αιγαίο”, που θα επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά και την Τουρκία και τέλος, την κρουαζιέρα “Εικόνες του Αιγαίου” τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων από τον Μάρτιο έως τον Νοέμβριο που θα πραγματοποιείται με το Celestyal Discovery.

Η εταιρεία εκτελούσε έως πρόσφατα κρουαζιέρες από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο. Οι κρουαζιέρες για το 2024 και το 2025 είναι από τώρα διαθέσιμες.

Ο Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, δήλωσε σχετικά: “Πέρα από τις αγαπημένες μας κρουαζιέρες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο, ξεκινάμε το 2024 με έναν πλήρως
ανανεωμένο στόλο, επτά νέες χώρες και 12 νέα λιμάνια, παγκοσμίως. Δραστηριοποιούμαστε στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ωστόσο οι επιβάτες μας
αναζητούν περισσότερους προορισμούς, ακόμα πιο δυναμικές κρουαζιέρες, αλλά και την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα με τη Celestyal. Χαιρόμαστε που χαράσσουμε μια νέα πορεία σε θάλασσες πέρα από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, μεταφέροντας τους επιβάτες μας σε νέους και συναρπαστικούς προορισμούς, την ίδια ώρα που η Celestyal εξελίσσεται σε ένα παγκόσμιο brand”.

Συνεχίζοντας o κ. Haslett τόνισε: “Έχοντας αφετηρία τη Ντόχα, επιπλέον στάσεις σε σημαντικούς προορισμούς όπως το Ντουμπάι, το Μπαχρέιν και το Άμπου Ντάμπι, καθώς και σε πιο ξεχωριστά μέρη, όπως το Ομάν και το νησί Sir Bani Yas, οι κρουαζιέρες στον Περσικό Κόλπο πετυχαίνουν αυτόν τον στόχο. Ξεκινάμε δυναμικά τη χρονιά και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να ικανοποιούμε τους επιβάτες μας σε όλη τη διάρκεια του 2024”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024
05/04/2024