Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΗ Royal Olympic Cruises συνεχίζει τις ακυρώσεις στις κρουαζιέρες της Μεσογείου

Η Royal Olympic Cruises συνεχίζει τις ακυρώσεις στις κρουαζιέρες της Μεσογείου

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις του αγγλικού τύπου η εταιρία Royal Olympic Cruises-ROC συνεχίζει να ακυρώνει κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί 21 κρουαζιέρες μαζί με τις τρεις που ακυρώθηκαν […]

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις του αγγλικού τύπου η εταιρία Royal Olympic Cruises-ROC<.> συνεχίζει να ακυρώνει κρουαζιέρες της στη Μεσόγειο. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί 21 κρουαζιέρες μαζί με τις τρεις που ακυρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες. Οι τρεις τελευταίες θα γινόντουσαν με το Stella Solaris στις 2, 9, και 16 Ιουλίου. Ο λόγος της ακύρωσης σύμφωνα με την εταιρία είναι η κρίσιμη κατάσταση στο Κόσοβο.
Η κ. Christine Hennessey διευθύντρια marketing στην Αγγλία δήλωσε ότι οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση στις παραπάνω κρουαζιέρες θα έχουν την ευκαιρία ή να ταξιδέψουν με σε μια άλλη κρουαζιέρα της ίδιας εταιρίας ή να πάρουν όλα τα χρήματα τους πίσω.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024