Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣυγχωνεύτηκαν τελικά η Carnival και η P&O Princess

Συγχωνεύτηκαν τελικά η Carnival και η P&O Princess

Μετά από 16 μήνες διαπραγματεύσεων οι δύο μεγάλες εταιρίες Carnival και P&O Princess έφθασαν στην πολυπόθητη συγχώνευση, κάνοντας πραγματικότητα την μεγαλύτερη συγχώνευση εταιριών με κρουαζιέρες στην ιστορία. Τα διοικητικά συμβούλια […]

Μετά από 16 μήνες διαπραγματεύσεων οι δύο μεγάλες εταιρίες Carnival και P&O Princess έφθασαν στην πολυπόθητη συγχώνευση, κάνοντας<...> πραγματικότητα την μεγαλύτερη συγχώνευση εταιριών με κρουαζιέρες στην ιστορία.

Τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιριών θα αλλάξουν, παρά το γεγονός ότι οι δύο εταιρίες θα λειτουργούν προς το παρών ξεχωριστά. Ο κ. Micky Arison θα παραμείνει CEO και πρόεδρος της Carnival Corp, ενώ ο πρώην CEO της P&O Princess κ. Peter Ratcliffe θα γίνει διευθύνων σύμβουλος. Ο λόρδος Sterling, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, θα παραιτηθεί από πρόεδρος της P&O Princess και θα ενεργεί ως εξειδικευμένος σύμβουλος του Micky Arison.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024