Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΠαρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο της Κίνας
Συνάντηση της διοίκησης του ΟΛΠ με αντιπροσωπεία του ICC China

Παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ στο Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο της Κίνας

Συζήτηση για θέματα διεθνών μεταφορών στα ελληνικά λιμάνια, των logistics στον χώρο της κρουαζιέρας και την πορεία των επενδύσεων στον χώρο των εμπορευματοκιβωτίων έγινε σήμερα μεταξύ της διοίκησης του ΟΛΠ και αντιπροσωπείας του ICC China.

Με αντιπροσωπεία του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου της Κίνας (ICC China) συναντήθηκε στο Μέγαρο του ΟΛΠ, η διοίκηση του ΟΛΠ ΑΕ, υπό την αιγίδα του ICC- Ελλάς, για θέματα τα οποία έχουν σχέση με τη δραστηριότητα του χώρου των διεθνών μεταφορών και επενδύσεων logistics.  

Από πλευράς ΙCC-Hellas παραβρέθηκαν ο πρόεδρός του, κ. Νίκος Βερνίκος και μέλη του Διεθνούς Επιμελητηρίου, από πλευράς ΟΛΠ ΑΕ οι: Γιώργος Ανωμερίτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Γιώργος Καστελλάνος, εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), ο γενικός διευθυντής κ. Π. Πετρουλής, ο κ. Σταύρος Χατζάκος ως πρόεδρος της MedCruise και οι αρμόδιοι διευθυντες και στελέχη του ΟΛΠ για θέματα διεθνών μεταφορών και κρουαζιέρας (κ.κ. Α. Ρούντας, Γαβρ. Καράκος και Θ. Τσίτουρας).

Από πλευράς του Διεθνούς Κινέζικου Επιμελητηρίου συμμετείχαν επτά διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων, με επικεφαλής τον Wu Tiejun της NCH Huayang και τον Liu Jiuguang, υπεύθυνο των διεθνών εμπορικών υποθέσεων του ICC China.

Μετά την παρουσίαση του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ ΑΕ υπήρξε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα θέματα των διεθνών μεταφορών στα ελληνικά λιμάνια (Πειραιάς, Θεσ/νίκη, Θριάσιο), των logistics στον χώρο της κρουαζιέρας και την πορεία των επενδύσεων στον χώρο των εμπορευματοκιβωτίων (COSCO). Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ενεργοποίηση μέσω ICC της διασύνδεσης συνεργασίας  ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων στον χώρο των διεθνών μεταφορών και logistics.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024